Aktywne Wpisy

kasiknocheinmal +159
Ej, jak jesteście w pobliżu parków to weźcie ze sobą trochę słonecznika, płatków owsianych, pszenicy, niesolonych i nieprzyprawionych orzechów, sypnijcie do karmnika albo na udeptany śnieg, ptaki bardzo tego teraz potrzebują.
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach
Urynowyurynator +60
Kiedy 800+ zostanie w końcu zniesione? Ten program nie działa od samego początku, przepalamy miliardy na program, który nie funkcjonuje.
#demografia
#demografia

Najgorszy jest start spod świateł. Przyzwyczajony jestem do dynamicznego startu na żółtym i zdarza mi się tak ruszyć, co kończy się mocną pracą DSC i dynamiką porównywalną z Fabią 1.0 MPI z kapelusznikiem za sterami.
Spodziewałem się wyraźnie gorszego hamowania, ale tu jest zaskakująco dobrze, jak dotąd bezproblemowo. Koła zmienię dopiero przy ataku zimy trwającym dłużej niż kilka dni. Liczę na to, że nie nastąpi.
#samochody #opony #bmw
tył (napęd): 255/35
przód: 245/40
Samochód we wzorowym stanie technicznym, ostatnio wymienione amortyzatory przód na Sachs, zawieszenie m-sport.
Pracuję zdalnie, zerwałem z dziewczyną, więc nie muszę jeździć na to jej zadupie, w
źródło: f1539d47f1250bf88b6933e873e59ee316de9ca201b7f6434696a9d2e7b8253c
Pobierz@Saeglopur: Jak jest kilka stopni na plusie, to tak. Dziś jeździłem w okolicach 0°, no i tylko jeden start spod świateł mi nie wyszedł. Czasem DSC zapracuje, no ale chyba od tego jest.
W każdym razie, szkoda zimówek aby leżały, bo to ma termin przydatności do spożycia, wyrzucasz jeden ich sezon do kosza, zamiast jeździć póki kleją.
po drugie jak będzie jakaś nagła sytuacja a warunki kiepskie np opady śniegu no to będziesz miał problem, bo w nagłej sytuacji nie będziesz miał czasu
W zimowym komplecie z przodu mam jeszcze w miarę świeże Conti, ale z tyłu są Dunlopy dawno po terminie, mimo głębokiego bieżnika. Wciąż są lepsze od letnich, ale samo to, że przez cal mniejsze