Wpis z mikrobloga

Zacznę od tego, że mi przykro. Patrzę jakie fajne paczko dostajecie, cieszycie się, a ja... A ja dostałem fajniejszą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moim tegorocznym Mikołajem okazał się @Fishuur, który jak się okazało, pod kątem zainteresowań trafił całkiem nieźle.

1. Zaczynając od największego - planszówka "Na dnie morza". Na pewno niebawem będziemy ją razem z @Shyvana ogrywać. Pora trochę wrócić do świata planszówek po przerwie (ʘʘ)
2. Nasiona ketapangu - nigdy nie myślałem o wychowaniu własnego, a ponoć świeży kopie najmocniej ( )
3. Zestaw minerałów i pokarmów dla krewetek, liście ketapangu, szyszki olchy.
4. Smart czujnik wycieku do akwarium
5. Świąteczne bokserki jako substytut świątecznych skarpet, które wykluczyłem w swoim opisie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
6. Medal z piernika za największą liczbę odrzuconych weryfikacji []
7. Trochę słodyczy - które już zaczynają znikać w tajemniczych okolicznościach
8. I crème de la crème - pasztet dworski ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Wszystko bardzo ładnie zapakowane i okraszone ręcznie pisanym listem. Paczucha w pełni trafiona i rozpakowywanie jej sprawiło mi dużo radości. Życzę wszystkim tyle frajdy przy rozpakowywaniu swoich prezentów ()

Oczywiście formuła Gold.

#wykopaka #pokapake
chybaDapi - Zacznę od tego, że mi przykro. Patrzę jakie fajne paczko dostajecie, cies...

źródło: 1000079836

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chybaDapi hej piękny kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cieszę się, że prezenty się podobają.
Obiło mi się o uszy, że mało brakowało i byście mogli grać w tę planszówkę na dwa zestawy na raz ( )

Fajnie żeś sobie ręcznie wylosował akwarystę do pary, wcale nie podejrzane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@chybaDapi: A w sumie jak to działa? Jak jesteście w stanie utrzymać tajemnice tego kto Wam robi paczki i jednocześnie jak to się dzieje że gdzieś tam przy weryfikacji nie pokazują Wam się Wasi nadawcy? Czy w tym przypadku @Shyvana może weryfikować Twoją paczkę? Czy robicie pary S + Ch kontra para Dp + T?
  • Odpowiedz
  • 5
@cytmirka: technicznie działa to tak, że na liście par nasz nadawca jest ukryty. Wiadomo, możemy sprawdzać każdego po kolei, czy ma swojego odbiorcę - jak nie, to pewnie jest naszym Mikołajem, ale po co sobie psuć niespodziankę? Raczej chodzi o to, żeby nie ujawnić tego przypadkiem.
Przy weryfikacjach paczek robionych dla nas nie widzimy na liście - prosty warunek w kodzie, że jeśli odbiorcą jest zalogowany użytkownik to zgłoszenie weryfikacyjne
  • Odpowiedz