Aktywne Wpisy

Ej, za wrzucenie pieroga jest ban na x czasu czy od razu perm?

Damasweger +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
niestety zostałem mieszkańcem w patodeweloperce i chciałem podpytać czy mogę coś zrobić z chamskim sąsiadem który widzi tylko czubek własnego nosa ale od początku:
Na osiedlu jest bardzo mało miejsc parkingowych, nie było też możliwości żeby je wykupić. Dookoła bloków wszystkie parkingi są płatne. Z sąsiadem problem polega na tym, że jest właścicielem knajpki a pod blokiem urządził sobie przechowalnie na swoje seicento. Jeden samochód problemem nie jest ale do tego dochodzi jego prywatna fura oraz jego żony xD Samochodem nie jeździ wcale, stoi już prawie 3 miesiące a ono zaczyna wrastać. Rozmowa z nim nie przynosi żadnego skutku, twierdzi że może tam parkować i nic mu za to nie zrobimy. Chcemy rozwiązać to w miarę pokojowy sposób, póki co bez niszczenia opinii na Google, chociaż wśród sąsiadów coraz częściej taki pomysł się pojawia. Czy możemy coś z tym zrobić? Parking znajduje się w strefie zamieszkania.
#samochodoza #parkowanie #parking #konfitura
Uchwała wspólnoty o numerach rejestracyjnych i limitach na mieszkanie - to jest sensowne rozwiązanie.
W przeciwnym razie, chłop może sobie parkować, gdzie chce i nic wam do tego. Było kupić sobie mieszkanie z prywatnym parkingiem za