Aktywne Wpisy
mlody91pl +11
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

Poludnik20 +4
Wczoraj pierwszy raz skorzystałem z urządzenia pocztowego francuskiej firmy DPD w Polsce. Otwarcie skrzynki jest krótsze niż w inPoście, wpisujemy tylko kod który przychodzi SMSem. Bez numeru telefonu.Urzadzenia są dużo tańsze od paczkimatow i maszyn Allegro, Orlen Paczki, Poczty Polskie czy DHL.
Które rozwiązanie wygra na polskiej ulicy?
#dpd #przesylki #paczki #,polska
Które rozwiązanie wygra na polskiej ulicy?
#dpd #przesylki #paczki #,polska
źródło: 1000030550
Pobierz

Wieczorne statystyki to 122/73 I puls 93, temperatury nie mierzyli.
Dzień był w miarę udany, miałem odwiedziny, pojadłem dobrego jedzonka, trochę pogadałem, poczytałem i obejrzałem film. Sporo jedzonka też rozdałem koliegom, a i tak jestem pojedzony jak dziki rosomak. (。◕‿‿◕。)
Czuję się dobrze, teraz dałem koliedze trochu rosołu domowego a on mi pożyczył słuchawki więc może posłucham sobie Newsów Bez Wirusa Karola Modzelewskiego albo jakichś wykładów.
Ja jeszcze trochu posiedzę, może se poczytam, ale dobrej nocy Wam życzę, nie siedźcie za długo bo jutro pewnie do pracy, i żeby Wam się śniły smoki, rycerze i piękne krajobrazy. No i sznycelki. (。◕‿‿◕。)
Trzymta się. (づ•﹏•)づ
#przegryw #psychiatryk #huopwpsychiatryku
źródło: temp_file1355115963993100909
Pobierz@spierdotripownik: ja zazdrosny
Nie wydaje Ci się to podejrzane, że przestali mierzyć, odkąd nabrałeś podejrzeń czy nie jesteś aby jaszczurką? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela podejrzana sprawa, ale lepiej nie wnikać bo jeszcze wpakują mnie w pasy i zamienią w warzywo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przecież chciałeś xD
źródło: obraz_2025-12-15_090214659
Pobierz