Aktywne Wpisy

SlepyBazant +10
Jestem zawodowym kierowcą, mam żonę i dwie córki na utrzymaniu. Niestety ostatnio zabrano mi PJ na 3 miesiące. Nie chcę wchodzić w szczegóły. Jest to trudny okres dla mojej rodziny. Czy gdybym założył zbiórkę na tylko 9 tysięcy, żeby jakoś przetrwać te 3 miesiące, to byście pomogli?
#kierowcy #polskiedrogi #pomocy #zalesie
#kierowcy #polskiedrogi #pomocy #zalesie

Linnior88 +18
Zastanawiam się czy istnieją jeszcze normalne chłopy bez złych zamiarów , byłam przez kilka miesięcy z chłopem z za granicy i okazało się że połowa rzeczy jakich mi o sobie powiedział to kłamstwo zwykle , na początku udawał dobrego rodzinnego porządnego , nawijał makaron na uszy i ślubie i dzieciach a później zaczęło wychodzić coraz więcej toksycznych zachowań i z czasem się zaczął robić agresywny i znęcać psychicznie albo specjalnie mówił rzeczy
źródło: 1000004345
Pobierz

źródło: z2zpqzkxuj3g1
Pobierz@josedra52 a idz pan w uj. Na epica przestalem sie logowac po te gowno gierki juz x lat temu (i tak wole kupic gre na Steamie na promce nawet jak byla na epicu za free), ale stwierdzilem, ze tego
Bylo od razu mowic, ze konsolowiec, to by inaczej gadka poszla xD Tak czy siak epic gowno.
@T0pi5: a teraz pytanie za 100pkt ile gier skończyłeś z tych gier? Znam odpowiedź bo mam tak samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)