Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +14
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +166
dwie kości ramu po 16 GB DDR5 które kupiłem w czerwcu zeszłego roku za 529 zł obecnie kosztują 2600 zł
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
"Wstaję" sobie o 10, tzn. budzę się i leżę dalej cały dzień w łóżku, na 55 calowym telewizorze podpiętym do kompa oglądam youtubka, przeglądam neta i gram se w metina i nic mi w życiu więcej nie potrzeba, nie trzeba się płaszczyć w pracy jak sługus do nikogo i udawać, że jest się mega pozytywnym człowiekiem, nie trzeba myśleć kiedy mnie wyjebią, jestem sobie królem własnej twierdzy we własnym mieszkaniu i mam na wszystko tak bardzo w------e.
Wieczorkiem sobie poleję white russian, usmażę kurczaka w śmietanie i humor gituwa, jutro kolejny weekend się zaczyna, nawet świat jest stworzony dla ludzi bez pracy i to sobie uświadomiłem jak pracowałem, chcesz coś załatwić? w urzędzie? w banku? to tylko od 9 do 17 czyli wtedy gdy niewolnicy pracują, mam nadzieję, że wleci renta od psychiatry czy UBI przed tym nim skończą mi się oszczędności z krypto i można tak żyć do śmierci.
#neet #praca #przegryw #przegrywpo30tce
źródło: Screenshot 2025-12-14 152357
Pobierz@UczesanyPedryl: w sensie chciałbyś żeby inni pracowali na ciebie i twoj styl życia. To trochę nie fair, ale jak ci się udaje to powodzenia kolego
@Rudz1elec: Po starym, miałem też rentę po ojcu do 26 roku, z krypto się uzbierało kasy, na razie tak do 40tki myślę, że styknie ale c--j wie przez tę inflację dlatego staram się o rentę.
@UczesanyPedryl: to akurat dobry argument, muszę przyznać
@Runaway28: Ja podczas covidu miałem najlepsze lata, krypto w------o w powietrze, każdy zasmakował mojego stylu życia więc i jakoś raźniej było, podczas kryzysów są największe okazje więc liczę na jakiś covid 2.0, inwazję na Taiwan czy wojnę z Rosją, znowu będzie okazja do darmowego szmalu.
no właśnie mam pracę i hajs i poza mieszkaniem to nie wiem co mógłbym kupić.
Jedyne co lubię to wakacje za granicą, ale przy pracy na etacie i tak mam mało urlopu
Mam staż neetowania 10 letni więc nie taki krótki czas.
@lubie-solnik: wolność? to uczciwa cena.