@spiewana-pilka-nozna: jak na lenia. Ja wrzuciłem wszystko na jedną niemytą patelnię i wymieszalem. Zjadłem z patelni. Nawet podgrzałem. Tu widzę jakieś danie jak z restauracji. Albo komuś chciało się robić albo przynajmniej iść.
@paw1470: ja poszedłem do śniadaniarni obok domu xd stąd lenistwo, nie chciało mi się robić niczego dziś. Dopiero na obiadek wątróbka z jabłkiem i karmelizowana cebulką
@spiewana-pilka-nozna: jak mi się nie chce to z domu nie wychodzę. Kiedyś tak mi się nie chciało że zjadłem surowy ryż z paprykarzem. Tak normalnie jak mi się nie chce to zjadam na zimno to co powinienem podgrzać. Może to dlatego że mam trochę daleko do miejsca w którym mogę coś zjeść. 2 minuty do biedronki i stokrotki. Minutę do żabki. Pewnie 10 do jakiegoś miejsca z jedzeniem. Nawet nie
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Dziś na lenia, bo pogoda smutna. Ale , że dali prosecco, to WASZE ZDROWIE MIRKI I MIRABELKI MOJE KOCHANE
źródło: 1000027329
PobierzMoże to dlatego że mam trochę daleko do miejsca w którym mogę coś zjeść. 2 minuty do biedronki i stokrotki. Minutę do żabki. Pewnie 10 do jakiegoś miejsca z jedzeniem. Nawet nie