Aktywne Wpisy

vorky +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
labelle +11
Moi rodzice całe życie prowadzili gospodarstwo rolne i praktycznie nigdzie nie jeździli. Nigdy nie widzieli morza ani gór, nie byli też za granicą. Wcześniej nie mieli takiej możliwości, a później, gdy już mogłam ich gdzieś zabrać, opiekowali się leżącą babcią. Babcia zmarła dwa miesiące temu i myślałam, że wreszcie po tylu latach będą mogli choć na chwilę odetchnąć i gdzieś wyjechać.
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i
Mama bardzo chce, natomiast problemem jest tata. Nigdy nigdzie nie był i

źródło: image
PobierzWindows, w szczególności 11 - wiadomo
MacOS - upośledzony UI, klawiatura, QA w applu leci na ryj od paru lat, restartować trzeba częściej niż Windowsa. Jedyne co ratuje maki to sprzęt.
Linux i gry - plażo, proszę. Tak, używałem, wytrzymałem 3 miesiące.
No ale na wykopie widziałem komentarz że wykopek się skarżył ze Winamp nie działa na linuksie i dlatego system do kitu to nic mnie nie zdziwi
Komentarz usunięty przez autora
Masz jeszcze jakieś mądre przemyślenia?
Serio czepiasz się nazewnictwa urządzeń masowych? Jakie to ma znaczenie?
@LubieSzaszylkiZLublina: bardzo przepraszam, usunałem komentarz - teraz doczytałem "i gry"
A to prawda. Nie ma co zaklinać rzeczywistości. Są protony srony, do starych gier
Linuxa lubię, swego czasu byłem poniekąd power userem (adminka różnych rzeczy na Linuksach, od korpo file serwerów, przez publiczne pocztowe, po Oracle i SAPy), ale to przeszłość sprzed dekady, oczywiście zardzewiałem. Ale wiem co to mount ;) Mam w domu Proxmoxa z HA, Jellyfinem, serwerami minecrafta i WoWa. Coś tam się dłubie.
@z-a-k: mówisz o linuksie windowsie macos androidzie ios bo nie wiem
@z-a-k: no właśnie nie.
linux jest lepszy.
macos jest lepszy.
źródło: image
Pobierz@Dastamit: jak jest POSIX to w porządku. a jak nie jest to g---o.
:)
A da się to kupić
@z-a-k: masz mnie - założyłem wpis "CHANGE MY MIND" z własnej nieprzymuszonej woli. Co ci mam powiedzieć?
windows jest c-----y i nie wiem czemu ludzie jak Ty go bronią i chętnie o tym pogadam