LeafWhisper LeafWhisper 18 min temu 10 + #przegryw ja nigdy nie jeździł wueskom po wiosce źródło: image Pobierz
Akinori456 Akinori456 17 min temu via Android 3 + @LeafWhisper: Aż Huop zasiadłby na takowej maszynie...
Alter_Konto Alter_Konto 16 min temu via Android 3 + @LeafWhisper miałem czwórkę przerobioną na enduro
Alter_Konto Alter_Konto 12 min temu via Android 3 + @LeafWhisper Jezu to było ze 20 lat temu, sprzedałem za jakieś groszeByła bez papierów i pamiętam jak czasem lubiła zaskoczyć do tyłu i wtedy miała wsteczny biegCzwórka miała chyba 175 pojemności i rwała glebę jak szalona
Bagnetem_moim_francuskim Bagnetem_moim_francuskim 6 min temu via Wykop 2 + @LeafWhisper: Ja miał starego komara z lat 70tych. Jeździłem jako nastolatek po polnych drogach aż koła poodpadały XD
LeafWhisper LeafWhisper przed chwilą via Wykop 2 + @Bagnetem_moim_francuskim: mój stary też miał komara takiego na pedały xD psuło się to co chwilę ale zapach spalin był cudowny ehh
źródło: image
Pobierzco się z nią stało
Była bez papierów i pamiętam jak czasem lubiła zaskoczyć do tyłu i wtedy miała wsteczny bieg
Czwórka miała chyba 175 pojemności i rwała glebę jak szalona
ale zapach spalin był cudowny ehh