Wpis z mikrobloga

Ten de#il rządzi światowym mocarstem? A może jest marionetką rozgrywaną dosłownie przez wszystkich? Od putina po kumpli milionerów którym zagrał z cłami tak jak chcieli.

"Więc jesteśmy już przy 6G, o rany. 5G - ja byłem liderem 5G, doprowadziłem do jego wdrożenia, a teraz mamy już szóstkę. Co to robi, daje ci trochę głębszy wgląd w czyjąś skórę? Zobaczyć, jaka jest perfekcyjna. Lubiłem kamery dawnych czasów. Miały po prostu miłą cechę. Teraz pokazują każdy szczegół. Zobaczmy, Michael, jesteś w dobrej formie, ciebie to nie dotyczy... ale mówię ci... więc szóstka nadchodzi, co? Nadchodzi. Czy to się kiedyś kończy? I co potem? Przejdziecie do siódemki, prawda? Zanim szóstka się zestarzeje, będziecie już przy siódemce."

Ciekawe czy dotrwa do końca przyszłego roku, bo że do końca kadencji spadnie z prezydenckiego rowerka nie mam żadnych wątpliwości. Jego demencja nie rozwija się, nie postępuje. Ona zapier#ala jak 20 letni bananowiec po polskiej wsi w odwijanym z amerykańskiego słupa aucie.

Śmiał się z bidena to teraz ma. Ośmieszony przez putina. Olany przez Tajlandię i Kambodżę, zasypiający na spotkaniach z prasą, wyzywający dziennikarzy, mylący testy IQ z testami na alzheimera. Ilość jego "pomyłek" nie mieści się w skali.

Grzesiok - Ten de#il rządzi światowym mocarstem? A może jest marionetką rozgrywaną do...

źródło: images

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzesiok: no dziadzia ma retrospekcje jak to kiedyś było lepiej było młodszy byłem i nie w-----------m klozepan jak chomik ..... Nooo dobrze będzie wszystko będzie.
Taki amerykański konon to jest. Tylko że jemu się udało na prezydenta
  • Odpowiedz