@cyganztorunia: jak byłem ze swoją na wakacjach, to widzieliśmy kukolda zajmującego się Mokebe dzieckiem. Matka Samuela miała podobną aparycję do tej laski - prawie pościanowa laska, taka średnia / niezła.
@Polished_RAW: tak to wygląda, u mnie w mieście kilka takich mamusiek też widziano, nigdy z dawcą świętej s...y (jak to simon mol pisał poetycko #pdk ostatnio wkleiłem artykuł z polityki o tym, to nie moje prawakoidalne sny lewaczki kochane). Urzędnik powinien oddalić wniosek o 800+ i zaprosić do ambasady Nigerii lub USA i następny petent! #byleniepolak, mamo ale on jest INNY!
@cyganztorunia: Simon mol wspaniały antyrasista roku zrobil bardzo wiele by nauczyć lewicujace panie o włosach w kolorze toksycznej żaby. Aż mi sie na poezje zebrało by go uczcić:
Simon Mol, antyrasista roku, o miłości mówił w każdym kroku. Panie z włosem jak żaba zielona, zrozumiały, że konsekwencja jest nieunikniona.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Urzędnik powinien oddalić wniosek o 800+ i zaprosić do ambasady Nigerii lub USA i następny petent!
#byleniepolak, mamo ale on jest INNY!
@cyganztorunia: czyli polski mężczyzna, nazwijmy sprawę po imieniu
https://x.com/marttimalmi/status/1884262550835237195
Simon Mol, antyrasista roku,
o miłości mówił w każdym kroku.
Panie z włosem jak żaba zielona,
zrozumiały, że konsekwencja jest nieunikniona.