Wpis z mikrobloga

@dwojra: napisalbym co o niej sadze ale za to by permban wpadl a nie tylko jakis dziwny ban na rok :DDD

najbrdziej mnie rozwalilo "juz okolo 4 lat" :DDDDD Normalnie czysta niemka :DDDD
  • Odpowiedz
@dwojra: ehhh myślałem że pod takimi wpisami to same boty komentują, do momentu aż zobaczyłem komentarz szkalujący Ukraińców od kogoś z dalszej rodziny. Typiara z nadwagą, bez wykształcenia, samotna, pracująca za najniższą ale za to wielka patriotka pisząca coś o wdzięczności choć sama nigdy nikomu nie pomogła xD. Taki obraz Polaków z Polski b, smutne a prawdziwe, napędza ich tylko nienawiść, najważniejsze to mieć wroga i obwiniać go o swoje
  • Odpowiedz
@Bigolini to nie są Polacy, to jakieś polaczki robaki, niestety. Znam takich (niestety), na szczęście nie są moją rodziną (to chyba jedyny plus). Ukraińcy źródłem wszelkiego zła tego świata, ALEEEEEEE tylko zasiłki biorą i nie pracują. Ruska propaganda ma się niestety dobrze.
  • Odpowiedz
@buczubuczu: ludzie słabo wykształceni, z małych miast i wsi (choć nie jest to reguła), bez perspektyw na życie. Najłatwiej jest znaleźć wroga i z nim walczyć (na Facebooku xD) zamiast zatrzymać się na chwilę i przeanalizować swoje życie, wyciągnąć jakieś wnioski i zacząć zmiany od siebie. Właśnie taki jest obraz popierających Brauna.
  • Odpowiedz