Wpis z mikrobloga

@Nikczemnik: oo dobrze ze w końcu się przyznałeś o co chodzi. Jak Biedroń nosi symbol religijny (nie twojej religii) to źle, jak wisi symbol religijny (twojej religii) to dobrze.

Fajnie że prawica w końcu przyznaje się, że nie chodzi o żadną logikę w polityce a o prymitywną wojnę plemion. Nasi są dobrzy i wszystko co robią jest dobre, a nie nasi są zawsze jest złym wrogiem.

Właśnie to są te
  • Odpowiedz
oo dobrze ze w końcu się przyznałeś o co chodzi. Jak Biedroń nosi symbol religijny (nie twojej religii) to źle, jak wisi symbol religijny (twojej religii) to dobrze.

@gandalf_rzulty: ja wiem że lubicie sobie dopowiadać, ale to nie ze mną. Jeśli symbol religijny jest widoczny (jakikowliek) to nie ma na niego miejsca i tyle
  • Odpowiedz
  • 1
@Nikczemnik

>idac twoim tokiem rozumowania to politycy nie powinni nosic tez krzyzy na szyjach

@stannis: jeśli są widoczne - absolutnie nie powinni

No i tym sie roznimy - dla mnie poslowie moga nosic co chca (oczywiscie w granicach prawa), bo to ich lby, szyje itd.
  • Odpowiedz
  • 1
@macvir: Ale on chce zdjąć krzyż ze ściany, a nie powiesić na jego miejscu menorę. Tak samo jak nosi jałrmułkę, nie broni nikomu noszenia krzyża.
  • Odpowiedz
tylko, że wy jakoś dziwnie jęczycie tylko kiedy tam się świeczki zapala, za to nic o choinkach i opłatku, no i cały rok jakoś d--a cicho.

Kwik jest tylko w tym jednym przypadku.

@Aldona_Lipska: japa zielonka, nikt cie do dyskusji nie prosił
  • Odpowiedz
@Eviixoxoxo fakt że miał ojca patusa, do tego jest gejem w Polsce, więc idealne combo żeby zostać przegrywem, a jednak tak się nie stało. A wykopki zamiast brać przykład to wyśmiewają xD
  • Odpowiedz
nie, chrześcijanie wręcz antysemityzm mają we krwi.

@Aldona_Lipska: bo to jest coś wpodobie rusofobii. Jak chcesz, żeby traktowali Żydów normalnie, skoro Żydzi traktują ich sami jak podludzi?
  • Odpowiedz