Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +677
źródło: artpic44404-1200
Pobierz
Wilkbardzonijaki +126
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: artpic44404-1200
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czasami mam żal, myślę "panie boże czemu nie uczyniłeś mnie gejem". Polska to najlepszy kraj do bycia gejem nawet z tym nie dilujcie.
Takiego związku nie da się sformalizować. Żadnego zastraszania, ciągania po sądach itd, ta sama płeć więc obowiązki też te same. Które są w sumie zajebiście proste. Posprzątać, zrobić pranie, opłacić rachunek?
W rodzinie nikt nie powie przy stole "no to kiedy ślub chłopaki" - zero presji. Totalna czilera.
I nie ma że "zmienił(a) się po ślubie". I nie ma że chłop na chłopa po rozstaniu ma płacić bo drugiemu się nie chce pracować.
Żal mi jak patrzę na znajomych gejów że urodziłem się inny.
#zwiazki #malzenstwo #oswiadczenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
„ Czasami mam żal, myślę "panie boże czemu nie uczyniłeś mnie gejem” sam się gejem zrobiłeś XD i odwrócić też się da polecam
-wyzwiska i wpie*dol od sebiksów za sam wygląd, a co dopiero jak ośmielą się okazać uczucia publicznie,
-dramaty rodzinne - nie każdy ma otwartych i akceptujących rodziców, czasami ujawnienie swojej orientacji to zerwanie kontaktu przez rodzinę,
-wciąż jeszcze obecny w wielu środowiskach ostracyzm społeczny, a
@mirko_anonim: przecież nawet geje bawią się w gender roles i jeden udaje kobietę, a drugi "udaje" faceta.