Wpis z mikrobloga

@FrizPL_: ty jesteś największym trollem, hipokryto, boisz się nawet dyskutować i wrzucasz na czarną jak leci i kasujesz komentarze, w których ktoś cie wyjaśnia, dyskutujesz już tylko sam ze sobą, kiepie. Ale tak, mów, że to inni są trollami xD
  • Odpowiedz
@okurczaki:

-Dopuszczenie wszystkich polskich stronnictw demokratycznych do udziału w wyborach pięcioprzymiotnikowych.

-Zapewnienie niezależności polskiej polityki zagranicznej.

-Stworzenie pełnego samorządu terytorialnego, społeczno- gospodarczego i kulturalno-oświatowego.

-Uspołecznienie własności wielkokapitalistycznej i zorganizowanie sprawiedliwego podziału
  • Odpowiedz
@FrizPL_: Jesteś zwykłym opłaconym trollem, który odwraca kota ogonem i wyzywa od trolli innych, taka nowa strategia w stajni dareczka. Rozpie*oliliście główną i krzyczycie, że to mikroblog opanowany przez trolli. Ubrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni. xD
  • Odpowiedz
Ja jestem za tym, żeby taki Jari mógł mnie wyzywać od ruskich onuc.

@Hambercios: No dobra, ale to o nim świadczy, ale nie o tym, że ty tą onucą jesteś xD

ja zablokowalem bo wiem co oni mogą pisać xD

I te plusy w 5 sekund od tych samych kont to nie jest przypadek
  • Odpowiedz
Czytając was już dawno wylądowałbym we Tworkach

@FrizPL_: przez to regularnie przeglądasz profile zczarnolistowanych przez ciebie użytkowników i dodajesz o tym wpisy xD
  • Odpowiedz