Aktywne Wpisy

thorgoth +717
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +258
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

takie listy to se można pisać na rolce i wsadzać w dupę
Jeśli mimo małych porażek i powolnego postępowania planu będziesz go kontynuował to bardzo poprawi się twoje życie
@mirko_anonim: protip: idź do kosmetyczki, ogarnij jakiś zabieg regeneracyjny na twarz, zapytaj ją jak ocenia stan Twojej cery i jakich kosmetyków potrzebujesz, by doprowadzić ją do ładu. Pewnie doradzi produkty, na których pracują, ale jak dopytasz co jest składnikiem aktywnym, wystarczy że kupisz coś podobnego innej marki za połowę ceny. Bare minimum: żel do mycia twarzy, hydrolat/tonik, krem.