- Najlepsze
- Wszystkie komentarze
o__0
@Bunch: co roku się zastanawiam co za debile chodzą na jarmarki i z własnej nieprzymuszonej woli dają się dymać na kasę a potem sam kupuję grzańca

MistrzKowalski
- adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dziacha
@Bunch: Mnie to bardziej zastanawia skąd biorą się ludzie którzy sądzą, że stragan na Jarmarku ma swój zakład browarniczy xD
Xuzoun
- adult
zibizz1
- adult

smallboobslover
@o__0: @Bunch no ale powiem szczerze, że samemu marznąć w jakiejś budzie to by mi się nie chciało za zarobek 100-200 zł xd Pewnie tysiak lub 2k samo możliwość postawienia budy - tak jak na jakichś konwentach anime/gier. Ostatnio ludzie płakali, że tak grubo sobie życzą konwenty za postawienie stolika i swojej wystawki, że artyści przestali się wystawiać ze swoimi wyrobami.

groman43
@o__0: Turyści z zagranicy. W zeszłym tygodniu przez przypadek się zapałętałem na ten jarmark w Krakowie. Zero lokalsów.

Eremites
@Bunch siki xd. A czym ten grzaniec z 5l się różni od tego w marketach w butelkach 0.7 czy 1l za 30zl?

mare4e
@o__0: "bo klimat jest" xd

masz_fajne_donice
- adult

wonsz337
@o__0: w dużych miastach to pułapka turystyczna ale na wsi to są fajne imprezy lokalne
phomerus
- adult

tagan
@phomerus: Bo wykopkom nie da się wytłumaczyć, że ludzie potrafią cieszyć się czegokolwiek i nie wszystko się sprowadza do tego co się "opłaca", na szczęście te zwierzęta nie wychodzą z piwnicy i rzadko się ich widuje w publicznych miejscach, żyją sobie w mitycznej wykopowej bańce i wzajemnie nakręcają swoje spirale s----------a.
konto usunięte
@o__0: :Pewnie dlatego, aby miło spędzić czas ze znajomymi, albo rodziną. Wtedy nie zwraca się uwagi na pieniądze, tylko aby dobrze się bawić.

Pesa_elf
@piotr-glabik: za baniaczek 5L w Auchanie