Aktywne Wpisy

ShineLow +21

wczoraj zaczęłam szukać nowego partnera, ale jedyne co mam, to takie coś :/
i niby jak dalej prowadzić rozmowę z taką osobą?
#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
i niby jak dalej prowadzić rozmowę z taką osobą?
#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: image
Pobierz

![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

źródło: obraz
PobierzW ogóle jak bardzo zgwałcony mózg trzeba mieć by takie bzdury pisać xd jakaś feministyczna wersja historii oparta na urojeniach grubej Karyny której nikt nie chce
@adam-pajac: tutaj pośrednio Maleńczuk o tym xD
@Lolenson1888
@tyrytyty: co to za badania? Ktoś takowe przeprowadzał w czasach "zniewolenia"?
@choochoomotherfucker: wytykanie palcami to tam c--j, w takich Stanach do lat 70-tych kobieta nie mogła założyć konta w banku
@Bury_Zenek: propaganda. Po co konto w banku ludziom którzy nie pracują?
Plus patrząc na to jak nieodpowiedzialne z pieniędzmi są kobiety (wydatki na bieżącą konsumpcję, niezdolność do spłaty pożyczek), to nic dziwnego, lecz rynkowa wycena różnic w zarządzaniu majątkiem między kobietami a mężczyznami. Banki były niechętne przede wszystkim do udzielania kredytów/pożyczek a nie otwierania kont debetowych per
@Bury_Zenek: @choochoomotherfucker Chcę tylko wyprostować tę półprawdę lub nieprawdę- kobiety jak najbardziej mogły mieć konto w bankach i wcześniej w USA też. Tylko, że w USA według dawnego prawa angielskiego jak wychodziły za mąź musiały mieć wspólne konto z mężem, ale wcześniej ( i po małżeństwie) mogły mieć swoje. W ogóle