@general_row_grotecki: Wygląda to jakby zatrudnili jakieś nowe osoby w produkcji. Cały ten sezon był inny, uczestnicy się buntują, ekspertki. Dziwny montaż. To w jaki sposób się komunikują jako produkcja, już wcześniej było widać docinki z ich strony, także w stronę uczestników. Dosłownie chlubią się tym, że były dymy i próbują na tym jak najwięcej ugrać.
@Amanda87: Dokładnie takie same mam odczucia, idę o zakład, że inni ludzie są odpowiedzialni za ostatni sezon niż za te poprzednie. Wcześniej wycinali eksperta bo opinie o nim były zbyt kontrowersyjne (w samym programie chyba nic nie naodwalał?), obecni sami podjudzają i uczestników i widzów.... Dymy lubię ale oglądając tą edycje, czytając to co wypisują to mam niesmak... profesjonalne to nie jest. Jak w kolejnej edycji będą szli w tą
@no-namewasmine: ja bym im nawet wybaczyła, jeśli mieliby pójść w stronę bardziej rozrywkowo-dymową, ale to zaczyna wyglądać jak jakiś patostream. Ja nie chcę oglądać ludzkiego nieszczęścia, traum, problemów i obserwować jak ludzie przez 30 dni tracą chęć do życia, bez żadnego komentarza, pomocy eksperta, wyjaśnienia sytuacji.
https://www.facebook.com/share/g/14R2MZ1Brc1/?mibextid=wwXIfr
Poniedziałek 21:35
źródło: IMG_1307
Pobierzźródło: IMG_3123
Pobierz