Aktywne Wpisy

Metodzik +308
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Quashtan +10
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

#programowanie #ai #claude #pracait
@chaddeveloper: co ty p--------z, w Javie jakość kodu jest idealna
ja vibe coduje około 1000-2000 linii bardzo dobrego kodu na poziomie mida. Nawet mówie mu żeby nawalił dużo zasad SOLID KISS DRY Chuje Muje Observery Template Method Strategie i wszystko ogarnia. Dużo
Jedynie można Chaty, ale też nie zawsze, bo np. wiele firm pozwala tylko np. MS365 Copilota, który ma dopiero GPT 5.0.
Oczywiście ludzie używają na własną rękę, żeby sobie robotę przyspieszyć. A jak bedzie jakiś wyciek, to się zwolni pracownika i