Wpis z mikrobloga

Uważajcie w Poznaniu, jakis psiegryw rozrzuca trutkę na północy. Ludzie boją się o dzieci i psy.

Przypminam, że jest to przestępstwo karane bezwzględnym wiezieniem. Nie ma co liczyc na wyrok w zawieszeniu.

"Nagłośnienia wymaga sprawa rozrzucania trutki na szczury na Naramowicach. W ubiegłym tygodniu na osiedlach przy ul. Karpiej i Sielawy mieszkańcy mieli porozrzucaną trutkę na szczury, ja w swoim przymieszkaniowym ogródku miałem kilka kostek trutki mogących zabić psy. Swoje psy zbadałem w przychodni Żurawiniec, gdzie dowiedziałem się, że na ul. Karpiej były podobne przypadki tydzień temu" - pisze. "Sytuacja ponownie się powtarza. Właściciele czworonogów są bezsilni. Dobrze, że takiej trutki jeszcze jakieś dziecko do ust nie wzięło"

https://epoznan.pl/news-news-170376-niebezpieczne_znaleziska_na_polnocy_poznania_czytelnik_ostrzega

#psiarze #psy #poznan #patologiazmiasta
Casuel - Uważajcie w Poznaniu, jakis psiegryw rozrzuca trutkę na północy. Ludzie boją...

źródło: 1000002689

Pobierz
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@nowszyja: jestes zdecydowanie najmniej inteligentnym uzytkownikiem, jakiego tu spotkalem. A poziom jest niski.

I juz widze wjezdza edycja komentarzy, bo widzisz jak sie skompromitowales. Klasyk :D

Tak, rozmawialem z dzielnicowym, potwierdzil. Masz jego kom 786 936 031
Cos jeszcze?
  • Odpowiedz
Nie, jest pełnoprawnym domownikiem.

@powsinogaszszlaja: jest twoją egoistyczną śmierdzącą zabawką. Nie potrafisz stworzyć normalnych relacji z ludźmi, nie masz hobby, to wziąłeś sobie kundla i teraz chodzisz za nim parę razy dziennie czekając aż się zesra xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Sir_Lucifer: te trutki byly wrzucane na prywatne posesje, przez plot. Dlatego jest to zagrozenie nie tylko dla psow, ale tez dziecka ktore bawi sie na ogrodzie.
  • Odpowiedz
Nie potrafisz stworzyć normalnych relacji z ludźmi, nie masz hobby,

@nowszyja: He he he. Właśnie jest odwrotnie i pies jest też ze mną na tych różnych imprezach. Na dokładkę jest ulubieńcem grupy, gdyż jest przyjazny wszystkim.

Jak widać, śmierdzący to ty jesteś.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sir_Lucifer: tak na przyszlosc, bo to pytanie czesto sie pojawia. Pies chlodzi sie pyskiem, musi miec mozliwosc otwarcia paszczy w kagancu. Moze szczekac, czesto tez pic i jesc.

Kagance ktore "zamykaja" pysk zaklada sie tylko na chwile
Casuel - @Sir_Lucifer: tak na przyszlosc, bo to pytanie czesto sie pojawia. Pies chlo...

źródło: 1000002697

Pobierz
  • Odpowiedz
@Casuel znowu psiarze nie trzymający psów na smyczach lamentują, że psiecka ktoś chce krzywdzić?

Ostatnio u nas na grupie był post o trutkach na gryzonie rozrzuconych przez miasto. Były umieszczane w specjalnych klatkach żeby nie potruły się tym inne zwierzęta. Oczywiście psiarze się zlecieli histeryzować, że trutki znalazły się poza klatkami olaboga pieskom się może coś stać. Dam sobie rękę uciąć, że mimo tabliczek ostrzegających żeby tych klatek nie ruszać kundle
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: pełnoprawny domownik. Buhaha dajcie tego mema z podpisem Fucking Comedy Genius xD. Ja wiem, że humanizacja psów wjechała na pełnej, ale miejcie godność CZŁOWIEKA. Pies to pies, zachcianka dla jednego egoisty tyke, że nie wkładasz baterii, za to przeszkadzająca i obrzydzajaąca życie pozostałym lokatorom.
  • Odpowiedz