Aktywne Wpisy

Lardor +225
Chryste panie za trupa do remontu gość chce 70k w tych okolicach to można kupić sprawny egzemplarz.... https://allegro.pl/ogloszenie/fiat-125p-1974-r-zabytkowy-pierwszy-wlasciciel-benzyna-1300-wloska-licencja-17943905212
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu
źródło: temp_file8822526901243416189
Pobierz
Adam_wkladamispadam +289
Czy trzydziestoletniemu Mirkowi wolno plusa? #urodziny
źródło: 1000004983
Pobierz

Przypminam, że jest to przestępstwo karane bezwzględnym wiezieniem. Nie ma co liczyc na wyrok w zawieszeniu.
"Nagłośnienia wymaga sprawa rozrzucania trutki na szczury na Naramowicach. W ubiegłym tygodniu na osiedlach przy ul. Karpiej i Sielawy mieszkańcy mieli porozrzucaną trutkę na szczury, ja w swoim przymieszkaniowym ogródku miałem kilka kostek trutki mogących zabić psy. Swoje psy zbadałem w przychodni Żurawiniec, gdzie dowiedziałem się, że na ul. Karpiej były podobne przypadki tydzień temu" - pisze. "Sytuacja ponownie się powtarza. Właściciele czworonogów są bezsilni. Dobrze, że takiej trutki jeszcze jakieś dziecko do ust nie wzięło"
https://epoznan.pl/news-news-170376-niebezpieczne_znaleziska_na_polnocy_poznania_czytelnik_ostrzega
#psiarze #psy #poznan #patologiazmiasta
źródło: 1000002689
Pobierzbtw
@Casuel: ale trzeba być kompletnym nieudacznikiem, żeby dać się na tym złapać, moim zdaniem niewykrywalne jeśli ktoś nie jest kompletnym debilem i nie nosi przy sobie tony w plecaku , tylko co spacer rozrzuca po kilka z kieszeni
W miescie na kazdym kroku masz monitoring. Nawet w autach. Lokalna spolecznosc bardzo aktywizuje sie w takich sytuacjach, na wielkich blokowiskach zawsze ktos Cie obserwuje przez jedno z setek okien.
Inna sprawa, ze to raczej osiedlowy ułomek, element znany dzielnicowemu. Sluzby sa na to ciete z wielu powodow
Komentarz usunięty przez moderatora
Obsikana drabinka jest dla dziecka wiekszym zagrozeniem, niz zjedzenie trutki?
Nie wiem jak dyskutowac z takim poziomem odklejenia ¯\(ツ)/¯
@nowszyja: Od trutki?
@Casuel: rozumiem, że policja potwierdziła?
Kolejny. Masz wyżej wytłumaczenie, bo widzę, że czytanie ze zrozumieniem wasz przerasta.
@nowszyja: Mój pies jest mądrzejszy od ciebie i podobnych tobie.
Trutki to nie jest wymysł.
@powsinogaszszlaja chory z nienawisci, fakty nie maja znaczenia.
Obsikana barierka wiekszym zagrozeniem, jprdl (-‸ლ)
źródło: 1000002692
Pobierzźródło: 1000002693
Pobierz@powsinogaszszlaja: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@powsinogaszszlaja: no właśnie psiarskie historie o "trutkach" w ostatnich miesiącach okazywały się wymysłem przygłupich psiarzy.
@nowszyja: Właśnie o tyle poziomów ile liter, jego iloraz inteligencji przewyższa ciebie.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@powsinogaszszlaja: szczególnie jak zjada g---o innego psa, albo wyciera obsrane dupsko w twoją kanapę xDDDDDDDDDDDDDD
@nowszyja: Jest więcej wart niż ty i tobie podobni. Nie krzywdzi.