Wpis z mikrobloga

Uważajcie w Poznaniu, jakis psiegryw rozrzuca trutkę na północy. Ludzie boją się o dzieci i psy.

Przypminam, że jest to przestępstwo karane bezwzględnym wiezieniem. Nie ma co liczyc na wyrok w zawieszeniu.

"Nagłośnienia wymaga sprawa rozrzucania trutki na szczury na Naramowicach. W ubiegłym tygodniu na osiedlach przy ul. Karpiej i Sielawy mieszkańcy mieli porozrzucaną trutkę na szczury, ja w swoim przymieszkaniowym ogródku miałem kilka kostek trutki mogących zabić psy. Swoje psy zbadałem w przychodni Żurawiniec, gdzie dowiedziałem się, że na ul. Karpiej były podobne przypadki tydzień temu" - pisze. "Sytuacja ponownie się powtarza. Właściciele czworonogów są bezsilni. Dobrze, że takiej trutki jeszcze jakieś dziecko do ust nie wzięło"

https://epoznan.pl/news-news-170376-niebezpieczne_znaleziska_na_polnocy_poznania_czytelnik_ostrzega

#psiarze #psy #poznan #patologiazmiasta
Casuel - Uważajcie w Poznaniu, jakis psiegryw rozrzuca trutkę na północy. Ludzie boją...

źródło: 1000002689

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Casuel: wygląda pysznie, jak momenty u amaro xD

btw

Przypminam, że jest to przestępstwo karane bezwzględnym wiezieniem. Nie ma co liczyc na wyrok w zawieszeniu.

@Casuel: ale trzeba być kompletnym nieudacznikiem, żeby dać się na tym złapać, moim zdaniem niewykrywalne jeśli ktoś nie jest kompletnym debilem i nie nosi przy sobie tony w plecaku , tylko co spacer rozrzuca po kilka z kieszeni
  • Odpowiedz
  • 0
@ryhu: A kto truje psy? Oczywiscie, ze kompletny nieudacznik.
W miescie na kazdym kroku masz monitoring. Nawet w autach. Lokalna spolecznosc bardzo aktywizuje sie w takich sytuacjach, na wielkich blokowiskach zawsze ktos Cie obserwuje przez jedno z setek okien.

Inna sprawa, ze to raczej osiedlowy ułomek, element znany dzielnicowemu. Sluzby sa na to ciete z wielu powodow
  • Odpowiedz
  • 0
@nowszyja: To na zdjeciu przypomina Ci jogurt?
Obsikana drabinka jest dla dziecka wiekszym zagrozeniem, niz zjedzenie trutki?

Nie wiem jak dyskutowac z takim poziomem odklejenia ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: psiarz nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Stare, znałem. Napisałem, że trutki to wymysł przygłupich, spanikowanych psiarzy. A już szczyny psów na elementach placów zabaw, to powszechność, bo psiarze to syfiarze.
  • Odpowiedz
To na zdjeciu przypomina Ci jogurt?

@Casuel: rozumiem, że policja potwierdziła?

Obsikana drabinka jest dla dziecka wiekszym zagrozeniem, niz zjedzenie trutki?

Kolejny. Masz wyżej wytłumaczenie, bo widzę, że czytanie ze zrozumieniem wasz przerasta.
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: @Casuel jedynie co potraficie pokazać, to posty z facebooka innych przygłupich psiarzy. Skoro ktoś truje, to zostało to zgłoszone na policją, a ta potwierdziła, że to trutka? Prawda? Smród kundla całkowicie lansuje wam mózgi.
  • Odpowiedz
Właśnie o tyle poziomów ile liter, jego iloraz inteligencji przewyższa ciebie.( ͡° ͜ʖ ͡°)

@powsinogaszszlaja: szczególnie jak zjada g---o innego psa, albo wyciera obsrane dupsko w twoją kanapę xDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz