@Jerzu: Kiedyś wyczytałem że one potrafią nurkować, świetnie pływają i potrafią wstrzymać oddech na 40sek. Jak taki zacznie gonić człowieka to over dla chuopa
Ten nie był zainteresowany gonieniem. Wyglądał na takiego, co ma na wszystko wyj....ne. Siła spokoju.
Tak, łosie napotykające inne gatunki mają zasadniczo dwa stany: "mam na to w------e" i "stratuję to irytujące barachło". Przełączanie czasami następuje niemal natychmiastowo, dzięki temu w takiej np. Kanadzie^, łosie zabijają więcej ludzi niż niedźwiedzie czy wilki. Ogółem, raczej nie powtarzałbym takich nagrań bez miejsca do ukrycia lub osłony drzew. Nawet przy samotnej klępie, która na 90%
Bliskie spotkanie z łosiem w Michałowicach nad Raszynką
#rowerowyrownik #rower #szosa #los
Skrypt | Statystyki
@Jerzu: chyba mu się nie spodobałeś ¯\(ツ)/¯
Tak, łosie napotykające inne gatunki mają zasadniczo dwa stany: "mam na to w------e" i "stratuję to irytujące barachło". Przełączanie czasami następuje niemal natychmiastowo, dzięki temu w takiej np. Kanadzie^, łosie zabijają więcej ludzi niż niedźwiedzie czy wilki.
Ogółem, raczej nie powtarzałbym takich nagrań bez miejsca do ukrycia lub osłony drzew. Nawet przy samotnej klępie, która na 90%