Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1487
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
splinter96 +407
POV: twój stary na twitterze
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000014622
Pobierz

Gentleman Reserve prive mam, i amouge interlude Black iris bardzo mi się podoba ale cena trochę zbyt wysoka
#perfumy
Dior Homme Parfum 2025
Komentarz usunięty przez autora
1. Ex aequo Prada L'Homme EdT (na cieplejsze dni) z Prada L'Homme Intense (na chłodniejsze dni)
2. Armani Code Parfum
3. Dior Homme Parfum 2025
4. Givenchy Gentleman EdP jako lżejsza i świeższa wersja Reserve Privee
JPG Le Male le Parfum
Givenchy Gentleman edt Intense
Al Wataniah Kayaan Classic
Lattafa His Confession
Prada L'homme L'eau
Ewentualnie Boss Magnetic Musk, który jest dla mnie najmocniejszym irysem, ale tam też dużo miodu