Aktywne Wpisy

Sonny86 +885
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
dos_badass +208
źródło: 20251130_113723
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
źródło: 20251130_113723
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem karcianki ale dla niego wyznacznikiem że zasługuje ta gra na foty to że jest tam gwint - nic więcej XD.
Zelda wjeżdża która zmiotła wszystko w 2017. Jego zdaniem ta gra powinna usunąć z jakichkolwiek rozdań nagród XD i ten komentuje że grafika c-----a i jak to wygląda i że na emulatorach to się opłaca grać i zachęca do piracenia - ja przypominam że to gra z wii U a styl graficzny to ma właśnie bardzo dobry bo nie zestarzeje się przez bardzo długo jak wiele zeld poprzednich zresztą. I teraz hit
PUBG powinno wygrać według niego nad Zelda botw XDDD jak można brać takiego człowieka na poważnie.
Jak wjechał rok gdzie był Metroid dread - “same casualowe gierki” XD no k---a. ciekawe czy przeszedł. Ostatnio zrobiłem ostatniego bossa co ma 3 fazy i jedna oszukaną.
God of war sie pojawia a ten: “dad gejmerzy wybrali” wcale to nie była po prostu bardzo ale bardzo dobra gra z mega opowieścią a i historia powstawania gry i dlatego taka historia w niej np. Ależ ten drakula manletowy ma n------e na strychu XD
Co chwila jest taka opinia że za głowę się k---a łapie i uszy bolą od tego głosiku manleta ale nie wierze że ten koleś to jakiś guru growy czy jego opinie podzielają ludzie czy wyznawcy jego XD.
#kiszak
No może obejrzeli u jakiegoś streamara bo wiadomo, że czasu na granie nie ma, ale na siedzenie u kogoś na live 4h zawsze będzie czas.
@lokomotyva: GoW z 2018 na wysokim(nawet nie na najwyższym) poziomie trudności jest znacznie trudniejszy niż DS1 i 2, a może nawet 3.
Facet o którym piszesz, specjalnie p------i te głupoty o grach tak aby podkręcić widownie. W ten sposób ty jak i inni piszą o nim na wykopie, dzięki czemu typowi wzrastają liczby.
Kurtyna.
Także jak widzisz, ty mu wytykasz głupote, on ma to w chuju i kręci dalej strimy. Ja sam dowiedziałem się o tym typie z wykopu xd
mam zatem rozumiec ze przez negatywne posty na wykopie stales sie jego widzem badz fanem? jesli nie to cos slabo dziala ta promocja notabene ciagle przywolywana przez "antyfanow
Ja ci tylko tlumacze że pisanie o nim nawet negatywnych rzeczy nakręca mu widownie. Jak wcześniej pisałem sam go poznałem właśnie z wykopu. Tu działa zasada nie ważne jak gadają, ważne by gadali.
Więc nawet jak faceta bardzo nie lubisz, nie zgadzasz się z nim to napiszesz o tym komentarz na wykop i właśnie o