Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +178
źródło: 20251130_113723
Pobierz

No dobra, kto mi wytłumaczy dlaczego przez pytanie o zwierzęta, podróże czy nature ci "wartościowi mężczyźni z własnym M3" tracą szanse na związek?
#kiciochpyta #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A może w związku z tym, że panisko posiada M3 to kobita powinna pytać czy w niedzielę schabowe a w sobotę kurczak? Albo może z drugiej strony co myśli o Kirkegardzie. Tu ciężko trafić bo on ma M3
@thorgoth: Nie wiem kiedy faceci wybiją sobie z głów, że status materialny nie oznacza, że są wartościowi i to nie wystarczy, by przy sobie zatrzymać jakąś kobietę. Często tacy mają swoje naleciałości, przez skupienie na pracy i gromadzenie zasobów nie rozwinęli w sobie umiejętności komunikacyjnych i patrzą
@Kitty88: zapewne wtedy, gdy zabrakie kobiet dla których jest to najważniejsze, czyli obstawiam że nieprędko.
Natomiast jak autor tego listu znalazł związek logiczny pomiędzy zwykłą gadką o zainteresowaniach a tym że faceci nie mają szansy na związek to już nie mam pojęcia. W sensie że dla niego posiadanie zainteresowań to coś złego? Nie sądziłem
@thorgoth: Dzisiaj coraz więcej osób wchodzi w dorosłość będąc zabezpieczonym finansowo przez rodziców lub z możliwościami, żeby sobie to zapewnić. Zatem można zadać pytanie, jaka jest jakość dzisiejszych gold-diggerek? I dlaczego typ ze screena nie może znaleźć jakiejś chętnej na sponsoring? Podczas krótkiego pobytu na aplikacji, skrzynka mi pękała w szwach od propozycji