Wpis z mikrobloga

JAK POZNAĆ KOGOŚ DO ZWIĄZKU (LIST OD WIDZA)

-Jestem w przedziale wiekowym 45-50, z własnym M3, bez kredytu, w mieście wojewódzkim. Poznać kogoś do związku to jest niemożliwe.

-Oto moje rozmowy ze spotkań zapoznawczych. Kobieta lat 46 pyta czy kocham zwierzęta. Z kolei kobieta 44 lata pyta czy kocham podróże i naturę.

-To śmieszne pytania od kobiet. Przez takie zachowanie, dużo wartościowych mężczyzn nie ma szans na

związek już na samym starcie.

No dobra, kto mi wytłumaczy dlaczego przez pytanie o zwierzęta, podróże czy nature ci "wartościowi mężczyźni z własnym M3" tracą szanse na związek?

#kiciochpyta #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: czytając myślałem, że ty jakoś na końcu wyjaśnisz. A tu chu i ja też pozostaje w niewiedzy. Trza czekać czy będzie ciąg dalszy.
A może w związku z tym, że panisko posiada M3 to kobita powinna pytać czy w niedzielę schabowe a w sobotę kurczak? Albo może z drugiej strony co myśli o Kirkegardzie. Tu ciężko trafić bo on ma M3
  • Odpowiedz
  • 7
No dobra, kto mi wytłumaczy dlaczego przez pytanie o zwierzęta, podróże czy nature ci "wartościowi mężczyźni z własnym M3" tracą szanse na związek?

@thorgoth: Nie wiem kiedy faceci wybiją sobie z głów, że status materialny nie oznacza, że są wartościowi i to nie wystarczy, by przy sobie zatrzymać jakąś kobietę. Często tacy mają swoje naleciałości, przez skupienie na pracy i gromadzenie zasobów nie rozwinęli w sobie umiejętności komunikacyjnych i patrzą
  • Odpowiedz
  • 1
Nie wiem kiedy faceci wybiją sobie z głów, że status materialny nie oznacza, że są wartościowi

@Kitty88: zapewne wtedy, gdy zabrakie kobiet dla których jest to najważniejsze, czyli obstawiam że nieprędko.

Natomiast jak autor tego listu znalazł związek logiczny pomiędzy zwykłą gadką o zainteresowaniach a tym że faceci nie mają szansy na związek to już nie mam pojęcia. W sensie że dla niego posiadanie zainteresowań to coś złego? Nie sądziłem
  • Odpowiedz
@Kitty88: zapewne wtedy, gdy zabrakie kobiet dla których jest to najważniejsze, czyli obstawiam że nieprędko.

@thorgoth: Dzisiaj coraz więcej osób wchodzi w dorosłość będąc zabezpieczonym finansowo przez rodziców lub z możliwościami, żeby sobie to zapewnić. Zatem można zadać pytanie, jaka jest jakość dzisiejszych gold-diggerek? I dlaczego typ ze screena nie może znaleźć jakiejś chętnej na sponsoring? Podczas krótkiego pobytu na aplikacji, skrzynka mi pękała w szwach od propozycji
  • Odpowiedz