Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@totem_lesnych_ludzi: *inflacja ;] deflacja szła by w dobrą stronę 50kg ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ostatnio oglądałem wywiady z japonii to tam bardzo mocno trzyma się waga właśnei 50kg i kobiety pilnują się, żeby tyle wazyć.
faktycznie zauważam, ze faceci już biorą byle co i pozwalają kobietom (dużym dzieciom) na coraz więcej świństw.
  • Odpowiedz
Ostatnio oglądałem wywiady z japonii to tam bardzo mocno trzyma się waga właśnei 50kg i kobiety pilnują się, żeby tyle wazyć.

@smallboobslover: Bo w Japonii kobiety są niskie. 50 kg przy np. 170 cm to za mało, sama mam 167 cm i jak mi raz waga spadła do 48 kg, to już byłam za chuda.
  • Odpowiedz
Bo w Japonii kobiety są niskie. 50 kg przy np. 170 cm to za mało, sama mam 167 cm i jak mi raz waga spadła do 48 kg, to już byłam za chuda.

@choochoomotherfucker: Najladniejsza laska jaka widzialem 170cm 48kg miala. Grubych polek jest za duzo i na co one komu
  • Odpowiedz
@paczelok: OMG. Prosty wzór na maks wagę kobiety: wzrost w cm - 110. Przykładowo kobieta 175cm max waga 65kg.
Jak przekracza to już trochę gruba.
Ofc jest to uproszczenie, bo niektóre mogą się wyłamywać poza schemat z uwagi na proporcje składu ciała.
Swoją drogą kobieta poniżej 170cm to też już słabo. Zazwyczaj mają wtedy krótkie, brzydkie nogi i łatwo tyją. Biorąc pod uwagę, że przeciętna polka nic nie robi by
  • Odpowiedz