Aktywne Wpisy
blinkarA +1468
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Variv +177
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

faktycznie zauważam, ze faceci już biorą byle co i pozwalają kobietom (dużym dzieciom) na coraz więcej świństw.
@smallboobslover: Bo w Japonii kobiety są niskie. 50 kg przy np. 170 cm to za mało, sama mam 167 cm i jak mi raz waga spadła do 48 kg, to już byłam za chuda.
@choochoomotherfucker: Najladniejsza laska jaka widzialem 170cm 48kg miala. Grubych polek jest za duzo i na co one komu
Jak przekracza to już trochę gruba.
Ofc jest to uproszczenie, bo niektóre mogą się wyłamywać poza schemat z uwagi na proporcje składu ciała.
Swoją drogą kobieta poniżej 170cm to też już słabo. Zazwyczaj mają wtedy krótkie, brzydkie nogi i łatwo tyją. Biorąc pod uwagę, że przeciętna polka nic nie robi by