Aktywne Wpisy
grav1 +110
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

alkoJezus +52
No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
źródło: temp_file8372626651587661528
Pobierz

Jakiś czas temu zwierzyłem się matce, że przechodzę przez gorszy okres w swoim życiu. Nie był to jakiś poważny kryzys, po prostu kilka przykrych zdarzeń się na siebie nałożyło. Na drugi dzień wiedziała już o tym cała rodzina (mam tutaj na myśli również kuzynów, wujków, dziadków itp) i dzwonili z pytaniami o moje samopoczucie i ze słowami wsparcia. Niczego tej kobiecie nie można przekazać. Potem się dziwią dlaczego moje dziecko już nie chce ze mną rozmawiać.
Błogosławionej niedzieli wszystkim na tagu.
@mr-dawid: ja gdy ktoś tak robi to urywam kontakt
Menda jakich mało, ja też głupi i ufny kłapie tym jęzorem.
Ech, atencjonisci.
@grilus_afrikanus: Też nie, pierwsza zasada której trzeba uczyć dzieci: to co mówisz komuś, uznaj jakbyś mówił na zebraniu przed zgromadzeniem wszystkich znajomych i obcych w okolicy 400km.
@Pavulon12345: Niezłe wsparcie, dobili go tym ostatecznie bo jest wrażliwy i teraz latami będzie analizował co jeszcze o nim wiedzą i co gadają.
@Przedlurzacz: Mogliby to olać, a się martwią i pocieszają, zawsze dobrze jest mieć jakiekolwiek wsparcie, człowiek wie, że nie jest sam.
Skąd Ty to możesz wiedzieć? Może faktycznie są tacy, że mu pomogą, kiedy będzie tego potrzebował?
@mr-dawid: Nic tylko się cieszyć, że masz tyle osób w koło. Ostatecznie tylko rodzina będzie z tobą zawsze i do końca (zazwyczaj xD). Nie dajcie się zwieść mediom, portalom i influencerom. Rodzina to zawsze podstawowa komórka społeczna. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A co do mamy, trzeba było powiedzieć, żeby dalej tego nie mówiła, bo sobie
A powiedziales jej, zeby to zachowala dla siebie? Ja rozumiem, ze w domysle to miala byc tajemnica, ale moze ona po prostu nie jest na tyle inteligentna? Jesli robila wczesniej takie akcje to powinienes wiedziec czego sie spodziewac...
Natomiast reacja rodziny jak najbardziej na plus, docen to ( chyba, ze to byly porady w stylu "idz pobiegac" )