Aktywne Wpisy

Ka4az +438
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakiś czas temu zwierzyłem się matce, że przechodzę przez gorszy okres w swoim życiu. Nie był to jakiś poważny kryzys, po prostu kilka przykrych zdarzeń się na siebie nałożyło. Na drugi dzień wiedziała już o tym cała rodzina (mam tutaj na myśli również kuzynów, wujków, dziadków itp) i dzwonili z pytaniami o moje samopoczucie i ze słowami wsparcia. Niczego tej kobiecie nie można przekazać. Potem się dziwią dlaczego moje dziecko już nie chce ze mną rozmawiać.
Błogosławionej niedzieli wszystkim na tagu.
@mr-dawid: ja gdy ktoś tak robi to urywam kontakt
Menda jakich mało, ja też głupi i ufny kłapie tym jęzorem.
Ech, atencjonisci.
@grilus_afrikanus: Też nie, pierwsza zasada której trzeba uczyć dzieci: to co mówisz komuś, uznaj jakbyś mówił na zebraniu przed zgromadzeniem wszystkich znajomych i obcych w okolicy 400km.
@Pavulon12345: Niezłe wsparcie, dobili go tym ostatecznie bo jest wrażliwy i teraz latami będzie analizował co jeszcze o nim wiedzą i co gadają.
@Przedlurzacz: Mogliby to olać, a się martwią i pocieszają, zawsze dobrze jest mieć jakiekolwiek wsparcie, człowiek wie, że nie jest sam.
Skąd Ty to możesz wiedzieć? Może faktycznie są tacy, że mu pomogą, kiedy będzie tego potrzebował?
@mr-dawid: Nic tylko się cieszyć, że masz tyle osób w koło. Ostatecznie tylko rodzina będzie z tobą zawsze i do końca (zazwyczaj xD). Nie dajcie się zwieść mediom, portalom i influencerom. Rodzina to zawsze podstawowa komórka społeczna. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A co do mamy, trzeba było powiedzieć, żeby dalej tego nie mówiła, bo sobie
A powiedziales jej, zeby to zachowala dla siebie? Ja rozumiem, ze w domysle to miala byc tajemnica, ale moze ona po prostu nie jest na tyle inteligentna? Jesli robila wczesniej takie akcje to powinienes wiedziec czego sie spodziewac...
Natomiast reacja rodziny jak najbardziej na plus, docen to ( chyba, ze to byly porady w stylu "idz pobiegac" )