Wpis z mikrobloga

#przegryw #polskiedomy #samotnosc

Jakiś czas temu zwierzyłem się matce, że przechodzę przez gorszy okres w swoim życiu. Nie był to jakiś poważny kryzys, po prostu kilka przykrych zdarzeń się na siebie nałożyło. Na drugi dzień wiedziała już o tym cała rodzina (mam tutaj na myśli również kuzynów, wujków, dziadków itp) i dzwonili z pytaniami o moje samopoczucie i ze słowami wsparcia. Niczego tej kobiecie nie można przekazać. Potem się dziwią dlaczego moje dziecko już nie chce ze mną rozmawiać.

Błogosławionej niedzieli wszystkim na tagu.
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yohimbin: Raczej nie bo gadał na mnie że ja gej, śmieszne bo on zaczął że jak to tak, żeby baba z babą? Ja na to że każdy niech robi co chce, no i wniosek prosty. Tam pełno też Ukrainców robiło, a ja zacząłem temat o wojnie i po tym nastąpił mój koniec w tym ukrainskim zakładzie xD

Menda jakich mało, ja też głupi i ufny kłapie tym jęzorem.
  • Odpowiedz
dlaczego tagujesz samotność, skoro masz wsparcie emocjonalne rodziny, nawet tej dalszej.

Ech, atencjonisci.

@Pavulon12345: Niezłe wsparcie, dobili go tym ostatecznie bo jest wrażliwy i teraz latami będzie analizował co jeszcze o nim wiedzą i co gadają.
  • Odpowiedz
i co mu z tego przejęcia?

@Przedlurzacz: Mogliby to olać, a się martwią i pocieszają, zawsze dobrze jest mieć jakiekolwiek wsparcie, człowiek wie, że nie jest sam.

Miedzy sobą już dyskutują kiedy opa zabiorą do pokoju bez klamek

Skąd Ty to możesz wiedzieć? Może faktycznie są tacy, że mu pomogą, kiedy będzie tego potrzebował?
  • Odpowiedz
i dzwonili z pytaniami o moje samopoczucie i ze słowami wsparcia

@mr-dawid: Nic tylko się cieszyć, że masz tyle osób w koło. Ostatecznie tylko rodzina będzie z tobą zawsze i do końca (zazwyczaj xD). Nie dajcie się zwieść mediom, portalom i influencerom. Rodzina to zawsze podstawowa komórka społeczna. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A co do mamy, trzeba było powiedzieć, żeby dalej tego nie mówiła, bo sobie
  • Odpowiedz
@mr-dawid
A powiedziales jej, zeby to zachowala dla siebie? Ja rozumiem, ze w domysle to miala byc tajemnica, ale moze ona po prostu nie jest na tyle inteligentna? Jesli robila wczesniej takie akcje to powinienes wiedziec czego sie spodziewac...

Natomiast reacja rodziny jak najbardziej na plus, docen to ( chyba, ze to byly porady w stylu "idz pobiegac" )
  • Odpowiedz