Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

Ale mam pewna rozkmine, mianowicie z jednej strony chcialbym miec jakies potwierdzenie, ze to nie sa boty tylko prawdziwi ludzie (chociaz w sumie nie ma sie co oszukiwac, tacy debile naprawde po naszym kraju chodza)
Z drugiej natomiast wazne jest rowniez, zeby to co tu robimy wyszlo poza wykop i zeby ci ludzie zaczeli odczuwac konsekwencje takich wpisow, musza byc wytykani palcami i odczuwac nieprzyjemnosci w pracy czy spotykajac sie ze znajomymi. Samo wklejanie ich na wykopie to moze byc za malo aczkolwiek jest to doskonaly poczatek i goraco popieram te akcje
Tak wiec czy ktos tutaj rozpoznal moze w ktoryms wklejanym zawodniku swojego znajomego, sasiada czy chociaz kogos z miasta, zeby miec realny punkt odniesienia?
#rosja #ukraina #konfederacja
Nie no są jakieś granice stary. Trudno nie odnieść wrażenia, że pieprzysz bzdury
raczej wszystkie albo prawie wszystkie wpisy dotyczace wojny mowia o tym, zeby Ukraine zostawic sama lub odciac sie od konfliktu lub wlasnie takie ekstermalne ze chocholow to nalezy wymordowac
Literalnie każdy polityk Konfy wypowiadał się w tym tonie xD