Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +401
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
MLeko29 +113
Dzień dobry
źródło: 1000063696
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
źródło: 1000063696
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chciałem właśnie zakładać konto w Bossa żeby wrzucać tam hajsy w IKE i IKZE. Ale tak sobie patrzę na porównania i wychodzi na to, że w mBanku opłaty są takie same - a tutaj mam już konto. Czy jest coś co przeważa nad wyborem Bossa, tak żeby było warto zakładać kolejne konto?
źródło: image
PobierzW mBanku możesz mieć dwa rodzaje rachunków
1. eMakler - Darmowy bez obsługi walut
2. MDM - 50zł/rok, z częściową obsługą walut
Natomiast BOSSA ma pełną obsługę walut w ramach IKE/IKZE - możesz wpłacone PLN przewalutować na EUR/USD i już w takiej walucie obracać cały czas bez przewalutowania przy każdej operacji, możesz również otrzymywać dywidendę
@Dalegor_: Zależy od kwoty transakcji. Scenariusz powrotu do stanu sprzed promocji też jest uwzględniony w porównaniu z linku wyżej. (Choć na razie nie jest pewne kiedy się zakończy i jakie warunki będą wtedy)
źródło: wysokosc-prowizji-przy-roznych-kwotach-w-roznych-domach-maklerskich.jpg
Pobierzźródło: wysokosc-prowizji-przy-roznych-kwotach-w-roznych-domach-maklerskich-2.jpg
Pobierz@Dominias: bossa ma więcej programów dla akcjonariuszy, np. moje akcje od PZU czy klub+ od Unimotu.
Pytanie też w co chcesz inwestować.
@Dominias: niestabilność mBanku, który z czapy wprowadza jakieś opłaty jak masz daną wielkość środków na rachunku (póki co się wycofał)