Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

Wychodzi na to że rumuński wampir jest najmądrzejszą osobą w tym całym grifterskim homoseksualnym klubie wzajemnego spijania sobie z dzióbków.
Kiszula, jak ktoś robi filmik o nim, to po prostu siedzi na dupie, nic nie robi, albo, jeśli filmik można łatwo heurystycznie obalić, to robi to przy widzach, zeby mieli igrzyska. Merytorycznej krytyki unika, udaje, ze nie istnieje, ew. po cichu zrzuci kanał, ale nawet Maciek z Czatu musi uznać, ze copyright claim miał tutaj duuużo większe uzasadnienie, niż to co zrobił Drwal.
A Drwal mógł po prostu siedzieć cicho, "W następnym odcinku" ma mało widzów, filmik po dwóch tygodniach przestałby się oglądać, a on mógłby wrócić do reklamowania grzybków czy tam innych Hueli, oraz do znęcania się nad Disneyem i Ubisoftem. A tak? Zrobił się z niego popkulturowy Ator "Tak - pozwałem małego youtubera" - tylko ze nawet Ator miał lepsze argumenty w swoim sporze.
Kiszula musi im chyba płacić, żeby się tak wystawiali.
nie no przeciez z czarnym wilkiem to o-----l maniane czy nawet ostatnio z pic relem (nie pamietam juz na jaki temat a nie chce wchodzic zeby mu nie nabic wyswietlen)
źródło: obraz
Pobierz