Wpis z mikrobloga

wy w tych Xpillach jesteście chorzy psychicznie xD

@krystekw2: o co ci chodzi? Gość zauważa dość trudny do zignorowania fakt i go bez powodu wyzywasz. Dobrze się czujesz? Dziwna reakcja
  • Odpowiedz
@tyrytyty: gość porównuje wydarzenia między erą, gdzie w internecie polityka pojawiała się co najwyżej w formie mema, gdzie w social mediach było słychać jedynie o JKM, gdzie główną grupą internautów były dzieci i młodzież, a erą, gdzie obrady sejmu były masowo oglądane na YT na żywo, gdzie polityka to jeden z głównych tematów w sieci, a osoba poszkodowana miała prawie 900 tys. obserwujących na FB, a która udzielała się w
  • Odpowiedz
  • 16
@murdoc: Zdecydowanie nie poniosło. Numer jeden w trendach na Twitterze, post pożegnalny na Facebooku ponad pół miliona reakcji łącznie. Żyjemy w czasach, gdzie to są wyznaczniki zainteresowania czy to się komuś podoba czy nie.
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: no właśnie widzę, że czy ci się to podoba czy nie, to masz jakąś swoją rację xD w p-----e wszyscy mają pirata litewke, poza jakimiś lewicowymi portalami i profilami xD
  • Odpowiedz
  • 37
@Lolenson1888: srogie piguly ćpiejesz. po pierwsze to bylo 10 lattemu wiec duzo mneij osob siedzialo w necie (chocby twitter) wiec koleczko nie z----------o w nieskonczonosc. Po drugie, najwazniejsze, bylo od c---a artykulow zwiazanych ze smiercia tego kolesia od kukiza, a dla odmiany to znalezisk na wykopie tez bylo od c---a. I wpisow na mirko tez bylo sporo.

takie bajeczki to sobie mozesz wciskac zielonkom co to sraly w pieluchy w
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Nie znam faceta z pierwszego zdjęcia, ale po szybkim googlowaniu nie wyszło mi nic oprócz bycia wykształconym politykiem.

Litewke kojarzyłem tylko i wyłącznie z różnych akcji charytatywnych i walki o zwierzęta, dopiero potem się dowiedziałem, że jest politykiem. I tak, fakt że był młody również na ludzi działa. Także stąd różnica w odbiorze wynika.
Plus tamto było 10 lat temu więc ciężko porównywać również 'zasięgi'
  • Odpowiedz