Wpis z mikrobloga

Psiary się zesrały o w pełni uzasadniony, zrozumiały zakaz wchodzenia do sklepu z psami, który powinien obowiązywać we wszystkich miejscach użyteczności publicznej. Ból d--y przedni. Brawo dla właścicielki. Przeciwstawienie się psiarzom to wielka odwaga.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #bekazrozowychpaskow #chorobypsychiczne
WielkiNos - Psiary się zesrały o w pełni uzasadniony, zrozumiały zakaz wchodzenia do ...

źródło: temp_file8841145249657361627

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: przecież to samo piszą psiegrywy jak widzą, że właściciel pozwala wchodzić z psem: "Już tam nie przyjdę", "wiem który lokal omijać", "będę omijać szerokim łukiem"
  • Odpowiedz
  • 102
@WielkiNos: Najstraszniejsze było jak sprawdziłam, że to był WARZYWNIAK, te brudne psiury otrząsały się na "towar", czyli owoce i warzywa.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: po co ja wchodziłem w tą sekcję komentarzy ( ͡° ʖ̯ ͡°) onkologia gwarantowana. Ludzie porównujący, że dzieci w galeriach też biegają i psy się tego boją. Można gasić światło drodzy państwo, ta cywilizacja nie ma przyszłości jeśli ktoś ludzkie dzieci zrównuje z psami w dyskusji.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: i oczywiście argumentum ad dzieckum xDDD ale powiesz im, że mają zaburzenia psychiczne i psami próbują zastąpić niespełnione posiadanie dzieci to cie zwyzywają
  • Odpowiedz
@Dwudziestydrugi: tylko psiarz mógł wymyślić coś równie głupiego xD

Zrozumcie że punktowanie psiarzy za brak poszanowania dla przestrzeni publicznej to nie tylko przyjemność ale i obowiązek każdego posiadającego odrobinę rigczu
  • Odpowiedz
@MikiGRU: masz tu analizę obrazu bo widocznie nie ogarniasz swoim rozumkiem tej cudownej aluzji do walki z wiatrakami:

Obraz utrzymany jest w niedbałej stylistyce, z mocnym, kontrastowym oświetleniem miejskiego parku w pochmurne popołudnie.
Centralną postacią jest @WielkiNos, którego sylwetka wyraża determinację i heroiczną, choć tragiczną w skutkach, walkę o porządek.
Bohater, trzymając w dłoni kopię, szarżuje wprost na beztroskiego, aroganckiego psiarza.
Ludzie tacy, w zamyśle artysty, jawią się jako nieokiełznane,
  • Odpowiedz