Wpis z mikrobloga

Kurde, pięknie się te zombiaki oprawia w The Beast. Aż ciężko się powstrzymać, żeby co chwila któremuś nie przywalić xD No i klimat też świetny. Bardzo dobrze, że całość jest utrzymana w klimatach jedynki i dodatku the following, a nie dying light 2 gdzie to całe miasto przypominało jakiś Lunapark ze świecącymi się kolorowymi znacznikami na każdym kroku.
Wiem, że to niepopularna opinia, ale jedyne co mi średnio podchodzi to głos Creane'a. Za bardzo przyzwyczaiłem się do tego z jedynki i the following gdzie podkładał go Paweł Krucz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dyinglight
#gry
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hubiqq: Mi akurat głos Crane'a bardziej pasuje w dwójce. W jedynce ten głos jest taki dziecinny, przypominał mi bardziej pierwsze części Harrego Pottera, a nie grę o zombie z cięższym klimatem. Teraz właśnie głos jest dobry - do w---------o, napakowanego chłopa, który jest po części mutantem.
  • Odpowiedz
@Vizley: ja jestem w mniejszości której dwójka sie tez podobala, choc do jedynki podjazdu nie miała. The Beast jest pierwszym dying light gdzie mnie fabuła wciągnęła, wiadomo ze z filmu klasy b ale jak na świat zombie to dała radę. Zdecydowanie najlepsza gra techlandu
  • Odpowiedz