Wpis z mikrobloga

Mówcie co chcecie, ale Kaja to niezła duperka imo. Ma dziwny charakter, ale kurde xD typiara po 30tce to wiadomo, że coś będzie nie halo, ale o wiele bardziej wolałbym mieć ją za kumpla niż laweciarza.

InPost top Kek xd niezrównoważony jakiś jest. Kogo on chce pociągnąć na dno? Chyba szarpiąca skrzynie w cooperze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

O Breivku to szkoda strzępić ryja.

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SonidoStark w sensie… daleko mi od nazywania jej Chimera. Jest specyficzna, ale mogę się założyć o 500pln ze o wiele, wiele łatwiej można się z nią dogadać niż z Julka 18 lat. Szkopuł taki, że trzeba by było jej to powiedzieć, a nie jak laweciarz kisić w sobie jak dzieciak xd
  • Odpowiedz
@vladi_putin:

przynajmniej by się starała

Nie starała się, uwierz mi, znam takich ludzi. Najlepiej pokazuje to ostatni odcinek, gdy lawieciarz się wyrzygał - nawet nie odpowiedziała, bo wiedziała, że on ma rację, nawet nie potrafiła udać płaczu. xD
  • Odpowiedz
@vladi_putin:

mogę się założyć o 500pln ze o wiele, wiele łatwiej można się z nią dogadać niż z Julka 18 lat.

XD to byś kolego nie miał teraz 500 zł. Julki 18tki są spoko jeśli chodzi o łatwość dogadania się, masz jakieś uprzedzenia co do młodych ludzi czy co? Dyskryminacja wiekowa
  • Odpowiedz
@SonidoStark: nie odpowiedziała bo się go bała! Gościu się zachowywał tak, że jakby nie kamery, to realnie była szansa, że by mogła oberwać za każde nadmiarowe słowo i to jest u kobiety odruch, jak widzi przed sobą kipiącego nienawiścią gościa dwa razy większego od niej - nie prowokować go dalej. Nieważne, ze w tym momencie są kamery i technicznie na razie jest bezpieczna, bo włącza się atawizm. Kamery wyjdą a
  • Odpowiedz
Ale przecież Kaja ma super ciało.

@vladi_putin: i dlatego jak desperatka szuka faceta w programie TV. Pomijam fakt, że sama żyje w kraju, w którym za samo bycie kobietą dostajesz kilkanaście matchów na tinderach dziennie i możesz sobie przebierać w facetach miesiącami.

Laska jest pasztetem i tyle, nie zrekompensuje tego ciało bo jak ją zaczniesz walić od tylca i choć na chwilę odwróci głowę to bez farmakologii masz insta flaka.
  • Odpowiedz
@vladi_putin oceniasz laweciarza i Kaje po ostatnim odcinku zamiast za całokształt. Ona z tym swoim ciągłym pouczaniem i wymadrzaniem sie (mimo tego ze gowno wie) jest nie do zniesienia. Do tej pory bylo tak, ze z każdej z par lubiłem choć jedna osobę. Tutaj oboje sa koszmarni i nie chciałbym z żadnym z nich nawet komara ubić.
  • Odpowiedz