Aktywne Wpisy

moll +10
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +88

Tymczasem Kaja robi wszystko na odwrót - pcha się mu pod nos, komentuje, obraża, wyśmiewa, podważa, stawia się. To rozwala psychikę, jak ktoś, kto powinien być twoją służącą, traktuje ciebie z góry. Nienormalne! Error!
Gdyby nie kamery to by dawno odwalił coś brutalnego.
Gdyby Kaja była ładną karynką to by Laweciarz siedział cicho jak mysz pod pantoflem i starał się zasłużyć na jej łaskę, byłby w tym tak samo żałosny i nieporadny jak teraz, ale z innej perspektywy.
#slubodpierwszegowejrzenia
źródło: 1000005220
Pobierz@lew3k o nie nie, przy miskach percepcja się trochę zmienia. Nie wiem czy znasz jakieś modelki z MP - akurat zabawne, że ja znam, i widzę jak faceci na nie reagują - tolerują i nadskakują, a te laski potrafią być bardzo sukowate i puste. Nawet
Jakbyś usłyszał za plecami od swojej żony, że jesteś brzydki i do tego biedny - to byś już na nią na pewno z uwielbieniem nie spoglądał. Niezależnie od tego jak piękna by była.
Uważam, że wyciągasz zle wnioski.
Laweciarz cicho nie siedziałby ani przy ładnej ani przy głupiej. To
Nie wiem czy trollujesz czy na poważnie, obie opcje są tak samo dziwne więc wzorem Laweciarza po prostu będę milczał, domyśl się
Rzeczywistość moze byc inna, co tyczy się wszystkich par.