Aktywne Wpisy

Wrrronika +78
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
p0melo +12
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

źródło: temp_file3297422561037181585
Pobierz@DareKwiecien: nie kupisz nowego kompletu od 200 zl/sztuka w tym rozmiarze?
Gość powinien Ci zapłacić że to od niego zabierzesz
kup nowe, nie są drogie rzeczy, w ratach nawet sprzedają, za 600-700zł myślę że coś byś znalazł najtaniej jak się da i nie było by tragedii.
edit: na sklep opon widzę, że są nawet Kumho, Fulda w tej samej cenie co goodride. Nie rozumiem jak można w ogóle brać pod uwagę chińskie opony.
@DareKwiecien: patrząc na ceny dołóż do barum polaris 6
https://www.sklepopon.com/opona-zimowa/barum-polaris-6-175-65-r15-84-t-171645#6669894
Po 246zł, opony europejskie startują od 220zl, chińczyki śmieciowy goodride nie polecam, też koło 220zł, zdecydowanie warto dołożyć tą stówkę, sklep sprzedaje też w ratach 0 na 5 miesięcy, więc miałbyś 197zł miesięcznie przez 5 miesięcy
Przy różnicy na komplecie wynoszącej 100zł 880zł a 980zł nie ma co się zastanawiać nad tą
166 zł sztuka, 664 komplet
W testach autobild 2025 wypadly bdb.
źródło: temp_file1260157395684079375
Pobierz