Aktywne Wpisy

MonazoPL +162
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +385
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

W ramach poniedziałkowego przenoszenia strony klienta na nowy hosting (który sam sobie wybrał) chciałbym tylko grzecznie podzielić się informacją, że moim zdaniem, nazwa.pl to największe g---o w historii gówna.
Nie można dodać domeny do hostingu, dopóki NSy nie są ustawione na nazwę. Więc żeby mieć stronę hostowaną na nazwie za cloudflare, to trzeba zmienić NSy na nazwę i potencjalnie sobie zrobić downtime (bo nie można odpowiednich rekordów wcześniej ustawić), dodać do hostingu, szybciutko zmienić z powrotem na Cloudflare i jest cacy. Na sam moment kliknięcia "dodaj" do hostingu musi być u nich. Co za monumentalna kupa gówna.
nazwa.pl, o12.pl, netmark.pl, hostinghouse.pl, atthost.pl, linux.pl ceny mają z d--y - jak garnki na pokazach dla emerytów, procedury takie żeby zniechęcić do zmian.
Kiedyś zupełnie poważnie słyszałem rozmowę w pociągu dwóch typów z agencji i mówili, że jak ktoś ma domenę w nazwa.pl, home.pl, i jeszcze kilku innycych firmach -
@brygadzistausmiechnietejpolski: zgniłem xD
źródło: 2caab6c9930d1a-2500-1494-0-150-4000-2399
Pobierz@brygadzistausmiechnietejpolski: Dobre( ͡° ͜ʖ ͡°)