Aktywne Wpisy

meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

MajaEris +21
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jeżeli okaże się że ludzie nie są skłonni za to płacić to pier......, a jeżeli zaczną płacić to to bańką nigdy nie było
#gielda #ai #wysryw
@Kokosz32: przecież już tak jest jak korzystasz z tego np. w pracy
@gotx3 Internet w mojej opinii jest jednak nieco innym dobrem niż AI, przedewszystkim o wiele tańszym ale nie wolno zapomnieć że internet to odpowiedni protokół + proste urządzenia jak switche i routery. Natomiast swoje własne modele AI posiadają jedynie gigantyczne firmy technologiczne, koszty coraz to nowszych modeli są coraz większe. W pewnym momencie, aby utrzymać opłacalność, firmy będą zmuszone podnosić ceny.
@robertx @rafti77 Ja generalnie też płace i korzystam z tych lepszych modeli, co nie znaczy że jak za jakiś czas jakby np. OpenAI podniosło by cenę z 100 zł miesięcznie do 300 za to samo to nadal bym tak samo chętnie płacił. Tym bardziej że już teraz czasem się zastanawiam czy warto, skoro
@Kokosz32: AI jest tak samo darmowe jak social media - placisz oddajac informacje na swoj temat. ChatGPT, Gemini itp to kopalnia wiedzy na twoj temat, kiedys taki Google musial zgadywac czego szukasz, co chcesz kupic na podstawie twoich klikniec. Teraz juz nie musi zgadywac, po prostu uzytkownik sam podaje te informacje na tacy.
I nie, wcale nie jest droga, ludzie na fajki w trzy dni więcej wydają