Aktywne Wpisy
Oto co osiągnęliśmy dzięki 40 lat wolności i kapitalizmu.
Było warto?
#prl #gospodarka #ekonomia #biznes #polska #kapitalizm #pytanie
Było warto?
#prl #gospodarka #ekonomia #biznes #polska #kapitalizm #pytanie
źródło: prl vs usmiechnieta polska
Pobierz
SzubiDubiDu +18
Zawsze mnie bawi jak wypopki gadają "uu na zachodzie to nie ma parkowania na chodniku, tam jest kultura". G---O PRAWDA XD
Akurat obserwuję na instagramie jednego francuza ze starym amerykańskim autem i pierwszy filmik z brzegu: auto zaparkowane na chodniku, ale nie tylko on tak zaparkował ale citroen przed nim dokladnie to samo. Słabo widać ale za citroenem też stoją na chodniku xD
Różnica jest taka, że u nas za komuny parkowanie
Akurat obserwuję na instagramie jednego francuza ze starym amerykańskim autem i pierwszy filmik z brzegu: auto zaparkowane na chodniku, ale nie tylko on tak zaparkował ale citroen przed nim dokladnie to samo. Słabo widać ale za citroenem też stoją na chodniku xD
Różnica jest taka, że u nas za komuny parkowanie
źródło: IMG_0894
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: generalnie tak, ale tutaj się rozchodzi o POTENCJAŁ
tj. powyżej jakiegoś poziomu zakup kolejnego nowego szmelcu nie daje mega funu - jak już masz jeden drogi zegarek to kolejne 3 tego nie zmienią aż
@mirko_anonim: myślę że to jest myślenie turysty co tam był na 1
Znam imigrantów z tych krajów, którzy w poszukiwaniu lepszego życia i pracy przyjechali do Polski
Nasze silne wobec słabych państwo skutecznie dba o to, aby obrzydzić ludziom każdy krok w kierunku spełniania marzeń. Można próbować zawnioskować o raport z Rejestru Zastawów Skarbowych, ale to wszystko trwa (i nie zawsze jest w 100% skuteczne). Mało, że trzeba się bujać z omijaniem gruzów i cwaniaczków, wszystko dokładnie sprawdzać przeznaczając na to dodatkowe pieniądze i
Czemu? Już wam tłumacze..
Kupiłem auto dla różowej. Przed zakupem sprawdziłem historię pojazdu na portalu Gov:
OC - OK
Przegląd - OK