Aktywne Wpisy

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +225

Dziś na mszy w kościele specjalnie poszedłem na liturgię dla młodzieży i dosiadłem się obok Julki na oko 17 lvl wymieniliśmy spojrzenia między sobą i tylko czekałem, czekałem, czekałem. W pewnym momencie nastała ta chwila kapłan mówi "podajcie sobie znak pokoju." Nagle byłem w siódmym niebie, moja dłoń powędrowała w stronę Julki i jej dłoń w moim kierunku, nastał uścisk dłoni, poczułem tą młodą krew, młody żywioł, przepełniło mnie uczucie wygrania miliona dolarów po 24 latach życia na tym łez padole, trzymałem wreszcie za rękę płeć przeciwną coś niesamowitego. Ale w pewnym momencie poczułem mrowienie w tylnej części tyłka i okazało, że się zesrałem, a to był tylko sen. It's over dalej jestem prawiczkiem.
Natura.
#blackpill #zwiazki #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow #tinder #geny #predeterminizmgenetyczny #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #przegryw #kobiety #julka #zydkrecikorba #takaprawda #wychodzimyzprzegrywu
@_Alessandro_: dalej nie czytam