Aktywne Wpisy

MonazoPL +183
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
meisnois +1
Dobra, czysto teoretycznie - zadaje pytanie do męskiej części tego tagu:
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka
Jeżeli piszecie, że lubicie spacery to co to znaczy? (oczywiście pytanie o prezentttttt (╯°□°)╯︵ ┻━┻ ) - Mi jedynie co przychodzi do głowy to:
kubek termiczny, szalik/czapka/rękawiczki.
Biorę po 300 od wszystkich drużyn i słucham propozycji ヽ( ͠°෴ °)ノ
#wykopaka

stosuje już ktoś tego fina dostępnego w Polsce w płynie tzn. to się nazywa chyba Finjuve? jakieś efekty, opinie - wiem, że małe stężenie ale jak już coś brać to wolę to niż doustnie
poza tym czy mezoterapię dutasterydem może robić tylko lekarz dermatolog? ostatnia rzecz, czy ktoś robił zabiegi tym laserem fotona, to też się nazywa jakoś hair restart czy jakoś tak
jest jakakolwiek szansa, że włosy odrosną po stosowaniu w płynie tego fina, mezoterapii dutasterydem? chodzi o te które wypadły do ok. roku czasu
te włosy które wypadną to już over? nie da się w żaden sposób ożywić tych meszków pod skórą?
#lysienie #zakola #finasteryd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Mezoterapia dutasterydem nie ma sensu. Za drogie, często trzeba by powtarzać, dużo częściej niż zalecają. Na dłuższą metę to nie ma sensu.
Laser fotona nie wiem co to, ale brzmi jak coś drogiego i nieskutecznego. Takich wynalazków to było już mnóstwo.
W skrócie co
Komentarz usunięty przez autora