Wpis z mikrobloga

via Android
  • 64
@markhausen dziś jechałem w miejscu gdzie się sygnalizacja świetlna zrypala dwa pasy, zatrzymuje się przed przejściem dla pieszych a gość osobówką leci jak zły, piesi już na pasach. Rypany nie hamował, i wyprzedził mnie na przejściu dla pieszych dobrze, ze dałem po klaksonie piesi się wystraszyli tak to by 3 ludzi potrącił.....
  • Odpowiedz
@statystyczny_yt: jak to się dzieje że raz jeździcie na tej trasie raz na innej? Każdego dnia inną trasą? Nie ma jakiegoś przydziału, że przez tydzień jeździsz np na linii do Liszek a potem zmiana i na Mogilany?
  • Odpowiedz
@Lardor: to znaczy że jedzdzisz na miejskich trasach jak i na aglomeracyjnych? Dostajecie jakaś mapkę jak wygląda trasa przed wyjazdem?
  • Odpowiedz
@Lardor: brzmi to tak jakby kierowcy mieli znać większość tras ;p
Raz jechałam 194 i chłop pomylił się na krzyżówce. Z kobierzyńskiej pojechał w kierunku Skotnik ^^ chyba wcześniej jeździł na 106 ^^
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Trixee moja zajezdnia nie miał Bronowic a tu nagle mam łączone 300 z 278 którego nigdy w życiu nie miałem i cóż jechać trzeba było. W tym roku dostaliśmy dużo nowych tras od innych zajezdni. Miasto to tam pół biedy aglomerację jak się nie było są gorsze, szczególnie, że te przystanki są poukrywane. Dobrze mieć wtedy na rano i przejechać o tej 3 czy 4 nad ranem te wioski i już
  • Odpowiedz