Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję

Czoso +33
Stan inwestowania w Polsce Anno Domini 2026 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przejrzalem sobie ministrow naszego rzadu zeby zobaczyc kto w tym kartonowym panstwie ma w ogole
Przejrzalem sobie ministrow naszego rzadu zeby zobaczyc kto w tym kartonowym panstwie ma w ogole

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzTutaj przed występami z tęczowymi flagami:
źródło: t07k9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy8xOTQ4YjY5YmMxZjFiNjhhMDMxNzhjODdmYmQ2NzBlYS5qcGeSlQMAGM0Crc0BgpMFzQlgzQTs3gACoTAHoTEE
PobierzAle to ona dzwoni xd tak to wyśmiałem że nie wiem.
@Mietowy_: po operacjach też mirek
@glowie: xDDDDD
xDDDDDD
( ಠ_ಠ)
@Mietowy_: Co mnie obchodzi jak wygląda lalka na jeden raz przed operacjami?
przestańcie na litość boską
źródło: StopMStupidPF
Pobierz@glowie: xDDD Taki Bosak z doczepionymi włosami xDD
@kompek: Wtedy ona grała. Był plan że Marianna zrobi lewicową partie i odbierze głowy prawdziwym lewakom, a potem zacznie popierac PIS jak te 2 posłanki.
Normalnie przed tym okresem jak i po nim cisneła po lgbt.