Aktywne Wpisy

piotrek_18_89 +11
#dzieci #szkola #rodzicielstwo
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem

SzubiDubiDu +135
Bezczelna autopromocja ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jestem fanem starego kina azjatyckiego. Lata 80-te i 90-te to jest klimat, który dobrze czuję. Zwłaszcza filmy z Japonii i HongKongu, które dla mnie mają to coś. Dla mnie mają taką magię świata, który już przestał istnieć. Wszystko jest analogowe, nikt nie ma komórki przy dupie, do tego wszyscy cały czas palą xD ale mam wrażenie, że dawniej palenie papierosów było zajęciem z nudów. "Ano wyjdę
Jestem fanem starego kina azjatyckiego. Lata 80-te i 90-te to jest klimat, który dobrze czuję. Zwłaszcza filmy z Japonii i HongKongu, które dla mnie mają to coś. Dla mnie mają taką magię świata, który już przestał istnieć. Wszystko jest analogowe, nikt nie ma komórki przy dupie, do tego wszyscy cały czas palą xD ale mam wrażenie, że dawniej palenie papierosów było zajęciem z nudów. "Ano wyjdę
źródło: sonatine04-768x404
Pobierz

Jak nie teraz to kiedy?
źródło: obraz
PobierzJak jest po 84 to prognozy są na 30k.
To tylko potwierdza moją opinię, że to możliwe dno na jakiś czas
źródło: obraz
PobierzPo prostu widzę co się dzieje i łączę kilka faktów. Ktoś wykupił dołek po dużym, można powiedzieć nieuzasadnionym spadku.
Dlatego też jeżeli to nie był dołek to po prostu to sprzedam. Moim zdaniem cena nie może zejść poniżej ostatniego dołka, bo grubas i inne grubasy tak postanowiły. Jeżeli jednak zejdzie niżej to znaczy, że się
https://charts.bitbo.io/mvrv-z-score/
Jeszcze ciekawe jak sie skończy sytuacja wywalenia mstr czy coinbase z indeksu msci