Aktywne Wpisy

alla232 +13
Mam 32 lata, trójkę dzieci i stoję u progu rozwodu.
Moje wymagania wobec męża okazały się dla niego zbyt wysokie. Chciałam, aby zaczął dokładać się do utrzymania rodziny, od lipca 2023 roku dzieci i dom utrzymuję sama. Oczekiwałam też, że znajdzie pracę bliżej naszego miejsca zamieszkania. Obecnie pracuje pięć minut od swojego rodzinnego domu, natomiast do mojego rodzinnego, gdzie mieszkamy już od trzech lat, ma ponad godzinę drogi, wracał do nas średnio
Moje wymagania wobec męża okazały się dla niego zbyt wysokie. Chciałam, aby zaczął dokładać się do utrzymania rodziny, od lipca 2023 roku dzieci i dom utrzymuję sama. Oczekiwałam też, że znajdzie pracę bliżej naszego miejsca zamieszkania. Obecnie pracuje pięć minut od swojego rodzinnego domu, natomiast do mojego rodzinnego, gdzie mieszkamy już od trzech lat, ma ponad godzinę drogi, wracał do nas średnio

Metodzik +118
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Disco Elysium – The Final Cut za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 89/100, Userscore: 8.4/10
🔥 Disco Elysium – The Final Cut za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 89/100, Userscore: 8.4/10

Jak nie teraz to kiedy?
źródło: obraz
PobierzJak jest po 84 to prognozy są na 30k.
To tylko potwierdza moją opinię, że to możliwe dno na jakiś czas
To, że to nie ma tyle wartości to ja wiem.
Ale ten portal to jest śmieszny. Jak mówię, że będzie spadać- źle.
Jak mówię, że będzie
źródło: obraz
PobierzPo prostu widzę co się dzieje i łączę kilka faktów. Ktoś wykupił dołek po dużym, można powiedzieć nieuzasadnionym spadku.
Dlatego też jeżeli to nie był dołek to po prostu to sprzedam. Moim zdaniem cena nie może zejść poniżej ostatniego dołka, bo grubas i inne grubasy tak postanowiły. Jeżeli jednak zejdzie niżej to znaczy, że się
https://charts.bitbo.io/mvrv-z-score/
Jeszcze ciekawe jak sie skończy sytuacja wywalenia mstr czy coinbase z indeksu msci