Wpis z mikrobloga

@eSUBA94: donejty to ostatecznie jest wykupowanie miejsca reklamowego na ekranie danego streama i nawet strony od donejtów w taki sposób to mają najczęściej opisane w jakiś regulaminach, ale kto by to czytał
  • Odpowiedz
  • 0
@fuurin: każdy serwis jest rochę inny, tutaj koleś wygrał sprawę z US
są też serwisy donejtowe które zwyczajnie od lat nie wypłacahą ludziom kasy xD

ale tak, to miejsce na ekranie, nawet w regulaminie jest przy wysyłaniu znaczek do zaznaczania [OSWIADCZAM ŻE USŁUGA ZOSTAŁA WYKONANA I NIE MOGĘ PROSIĆ O ZWROT]
  • Odpowiedz
@eSUBA94 no jest jedna ktorej of bardzo bym chcial kupic ale mi szkoda kasy xD ja z Poznania takze pieniaszki lubią być w kopercie a nie wydawane xD ale jak wygram w totka to wika99 sie o tym dowie pierwsza xD
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Ogólnie to największym problemem jest to, że prawo, urzędy i wszystko inne nie jest całkowicie dostosowane do obecnych czasów i zarabiania w internecie, wielu twórcom nawet trudno jest znaleźć ogarniętych księgowych, którzy by im wszystko dobrze ogarniali i rozliczyli. W tych urzędach to musi być ciekawie jak większość ledwo co umie komputer włączyć, a mają do przeglądania dokumenty z treściami donejtów, w których ludzie potrafią pisać p------e rzeczy xD
  • Odpowiedz