Aktywne Wpisy

pepepanpatryk +941
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

miodeksmrodek +1485
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz

https://magai.co
Twoje ulubione modele AI w jednym czacie za jedyne 20 USD miesięcznie. Korzyści: Oszczędności związane z subskrypcją – masz dostęp do ponad 50 modeli w cenie jednego. Zachowaj historię i kontekst podczas przełączania się między modelami. Zintegrowane narzędzia (tworzenie treści, SEO, generowanie obrazów, narzędzia wideo, badania itp.) – nie ma potrzeby wielokrotnego logowania się, otwierania wielu kart i kopiowania i wklejania. Niestandardowe persony (wstępnie ustawione lub wyszkolone przez użytkownika). Niestandardowe obszary robocze – do zarządzania wieloma klientami/projektami. Wiele modeli do generowania obrazów, edycji, podstawowych filmów. Web scraping, importowanie transkrypcji filmów z YouTube, przesyłanie dokumentów, analiza modeli wizualnych, wprowadzanie tekstu z mowy, eksport do formatów PDF lub doc. Duży wzrost wydajności dzięki korzystaniu z kilku modeli AI z jednego interfejsu.
No teraz można różne sztuczki robić, żeby taniej było.
Ostatnio ciekawy patent jest zamiana JSON na TOON (Token-Oriented Object Notation).
Oszczędza tokeny.
https://www.youtube.com/watch?v=lfnJXlgpJT0&vl=pl