Aktywne Wpisy

Tytyka +169
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +29
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

- Niby czego?
- Dlaczego ten Nowak, to taki wykolejeniec i centaur jest.
- Wiesz co? Ty nudny jesteś.Ty mnie pytasz o to, co tydzień od 30 lat.
- Halinka, bo ja od trzydziestu lat pojąć nie mogę, po co w ogóle takie coś Pan Bóg stworzył.
- Ferdek, a po co Pan Bóg stworzył muchę?
- No właśnie po co? Albo takie stonkę ziemniaczaną, po co?
- Po jajco jełopie. Dobranoc.
- (Głęboki wydech) Halinka ja rozumiem, ja żem sam święty nie jest, ale przecież taki Nowak to jest przecież normalne obrzydlistwo. Po co w ogóle takie coś jest? Ja rozumiem jeszcze, jakby to on miał źle. Ale co, zezowata żone ma, firme Sorfay z drukarkami ma, artefakty w woreczkach strunowych ma, farme fotowoltaiczna ma. Sam, żem widział jak Mariola ogloszenie na grupce dawala.
- No szkoda, że ty nie masz.
- Kurde, jak ja go nienawidzę... i po co w ogóle takie coś jest... Po co? Dlaczego on taki jest?
- Ferdek, nie wiem dlaczego on taki jest no! Może miał trudne dzieciństwo. I w ogóle ja ciebie proszę, skończmy ten temat, bo ja za siebie nie ręczę.
- Widzisz Halinka? Jak tylko się o tej mendzie zaczyna rozmowa, od razu konflikty się same rodzą. To jest Halinka zło chodzące, trzeba by go wyeliminować.
#kononowicz #patostreamy
źródło: 2d9678828602ea0f3c023a168a8c4361
Pobierz@diwanin100: Uwielbiam fakt że sorfay przez prawie 10 lat funkcjonowania (jest licznik otworzeń strony) miało mniej wejść niż osiedlowy sklep spożywczy. Ten biznes to tylko do kręcenia wałów że niby jest jakaś firma to pod to można podpiąć przychody.
Nie tylko na takiej grupce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W końcu nie bez powodu